Gość Clamoor Zgłoś Napisano 23 Maj 2009 anu jak sie wywali te jedne drzwi 2 wierzchochlki staja sie parzyste, zostaje jeden nieparzysty i dostajemy graf półeulerowki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Jawtek 1 Zgłoś Napisano 23 Maj 2009 No to moze ja sie wetne Czy ci z was,którzy wiedzą coś o katolicyzmie , orientują się może ,czy Kosciół katolicki pozwala mężczyżnie na poślubienie siostry wdowy po nim? Życze milej rozkminy Siostry wdowy PO NIM? To raczej nie będzie mógł już niczego zrobić, gdyż ten mężczyzna będzie martwy To przynajmniej wynika z Twojej wypowiedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Zgłoś Napisano 23 Maj 2009 To jest tu oczywiste Jawtek. Ale pytanie - czy kościół pozwala, hmmm... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
TomTom 10 Zgłoś Napisano 23 Maj 2009 No to reinkarnacja raczej odpada, zmartwychwstanie też nie dla wszystkich, a w niebie po co się żenić jak się podobno wszystko ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
mkkot 0 Zgłoś Napisano 15 Wrzesień 2010 Dobra, skoro nie ma nowej zagadki, to teraz moja: co to jest: małe, żółte i kopie? (to jest naprawdę proste) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
luk1999 17 Zgłoś Napisano 15 Wrzesień 2010 Mała żółta koparka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
mysza 0 Zgłoś Napisano 16 Luty 2011 Narusuj cztery proste odcinki bez odrywania ręki, żeby połączyć nimi wszystkie 9 kółek. Linie mają być zerowej grubości i idealnie proste o dowolnej długości Mogę podpowiedzieć, że nie ma tu żanych ograniczeń Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
TomTom 10 Zgłoś Napisano 16 Luty 2011 (edytowane) Edytowane 16 Luty 2011 przez TomTom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
mysza 0 Zgłoś Napisano 7 Marzec 2011 Brawo Niby nic trudnego ale mało kto daje radę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
bica103 0 Zgłoś Napisano 17 Marzec 2014 Jak dobrze pamiętam można inaczej jeszcze to zrobić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Snajperro 0 Zgłoś Napisano 3 Kwiecień 2014 A jak? Masz co do tego jakiś pomysł? Chyba, że chodzi, co że symetrycznie odwrotnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
SapaLasha 0 Zgłoś Napisano 30 Kwiecień 2014 A mi się wydaje, ze jest tylko jedna możliwość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kasikaw22 0 Zgłoś Napisano 27 Lipiec 2014 (edytowane) Mi kurcze nie wychodzi szamba betonowe Edytowane 10 Październik 2014 przez kasikaw22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
arielka1990 0 Zgłoś Napisano 5 Sierpień 2014 A mi wyszło Dawajcie następną zagadkę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
melofran 0 Zgłoś Napisano 26 Sierpień 2014 arielka pochwal się jakimś screenem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
taco09 0 Zgłoś Napisano 11 Kwiecień 2015 Gdzie jest następna zagadka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dextus 0 Zgłoś Napisano 29 Wrzesień 2015 (edytowane) Skończyły się pomysły. deska kompozytowa Kraków Edytowane 27 Styczeń 2016 przez Dextus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
LordCry 0 Zgłoś Napisano 7 Marzec 2016 Szkoda, że taki temat póki co leży martwy. Może ktoś go wskrzesi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
abraba 0 Zgłoś Napisano 17 Kwiecień 2016 może jakieś nowe zagadki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
krzewyozdobne 0 Zgłoś Napisano 27 Wrzesień 2017 Odświerzam temat, potrzebne nowe zagadki logiczne, ta z kropkami to prosta sprawa, każdy zapomina że mozna wychodzic po za kwadracik... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
marek540 0 Zgłoś Napisano 4 Styczeń 2018 Czekamy na nowe zagadki nudno bez. wrzućcie coś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Amelia1990 0 Zgłoś Napisano 15 Luty 2018 ja to już te zagadki znam na pamięć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
rude_dude234 1 Zgłoś Napisano 19 Marzec 2018 no to pochwal się jakimiś Może my nie znamy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Vixenth 0 Zgłoś Napisano 11 Czerwiec 2018 halo i jak ma ktos jeszcze jakas nowa zagadke? ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi