Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Alastor

Emule problem

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!!!

Ostatnio zauważyłem że jak ściągam emule 0.47c przez kilka godzin to nagle komputer sam się resetuje. Sformatowałem nawet dysk i zainstalowałem jeszcze raz system. Wszystko działało dobrze przez dwa dni ale na trzeci dzień po ściąganiu emule przez kilka godzin znów komputer się zrestartował!!! Mam nowy zasialacz i pamięć nie jest uszkodzona! Ten restart komputera ma miejsce tylko podczas pracy emule! Może mi ktoś wytłumaczyć w czym tkwi problem???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Witam!!!

Ostatnio zauważyłem że jak ściągam emule 0.47c przez kilka godzin to nagle komputer sam się resetuje. Sformatowałem nawet dysk i zainstalowałem jeszcze raz system. Wszystko działało dobrze przez dwa dni ale na trzeci dzień po ściąganiu emule przez kilka godzin znów komputer się zrestartował!!! Mam nowy zasialacz i pamięć nie jest uszkodzona! Ten restart komputera ma miejsce tylko podczas pracy emule! Może mi ktoś wytłumaczyć w czym tkwi problem???

może spróbuj inną wersje emula ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Próbowałem wcześniej miałe wersje 0.46 i było to samo!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ostatnio zauważyłem że jak ściągam emule 0.47c przez kilka godzin to nagle komputer sam się resetuje.

ściągasz legalne dane?
Bankowo michasiek :P

Ale i tak nie sądzę, żeby rodzaj danych tu miał jakieś znaczenie... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ale i tak nie sądzę, żeby rodzaj danych tu miał jakieś znaczenie...
ma znaczenie formalne. Jeśli ściągane dane nie są legalne to należy zamknąć topic :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ma znaczenie formalne. Jeśli ściągane dane nie są legalne to należy zamknąć topic :)

i tak powie że są legalne ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
i tak powie że są legalne ;)

Nie ma innej opcji... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...