Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
carreau

3dMark 2005

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Chciałem zapytać czy u was w trakcie testu ze smokiem też pojawiają się czasem białe migające kropki na statku!!! Chodzi o 3dMark 2005 załaczam zrzut ekranu

Z lewej strony statku na dole pod działem widać jedną białą kropkę migającą na przemian z drugą (na obrazku widać jerdną bo w tym czasie druga zanikła) czy u was też coś takiego występuje proszę o odpowiedź! Ten moment w 3dMarku 2005 jest gdy smok drugi raz płynie pod statkiem!!!

Proszę o odpowiedź z góry dziękuję!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzi mi o to czy u was też coś takiego występuje możecie sprawdzić najlepiej jakby ktoś mógł sprawdzić kto ma tą samą kartę graficzną co ja! (Gigabyte 7600gt 256MB)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Zna ktoś może stronę z której można pobrać orginalne filmiki divx z testami 3dMark 2005???? Takie jak z testami 3dMark 2006 umieszczonymi na tej stronie:

http://pclab.pl/art18031-3.html ??????????????????????????????????????????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam 7900gs i tez mam ta kropke w tym samym miejscu co Ty.Nie ma sie czym przejmowac ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć. nie chcę zakładać nowego tematu, ja w podobnej sprawie. mam jedno pytanko: czy 3231 marków to dużo/mało/ok na galaxy gf 7300gt 128mb, 500/1400 (niekręcony)? (jakby co to cały mój zestaw macie tu: http://forum.pccentre.pl/index.php?showtop...l=%29&st=26 ). naturalnie wszystkie stery itd mam zainstalowane poprawnie jak sądzę. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
cześć. nie chcę zakładać nowego tematu, ja w podobnej sprawie. mam jedno pytanko: czy 3231 marków to dużo/mało/ok na galaxy gf 7300gt 128mb, 500/1400 (niekręcony)? (jakby co to cały mój zestaw macie tu: http://forum.pccentre.pl/index.php?showtop...l=%29&st=26 ). naturalnie wszystkie stery itd mam zainstalowane poprawnie jak sądzę. :)

ale w jakim 3DMarku? bo na 05 to jakieś 1k za mało a do 3D06 to jakieś 800pkt za dużo ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ale w jakim 3DMarku? bo na 05 to jakieś 1k za mało a do 3D06 to jakieś 800pkt za dużo ...

jak w temacie, 05. też mi się wydawało, że chyba powinno być więcej. co prawda build 1.2.0, ale nie wydaje mi się, że ściągnięcie 1.3.0 doda mi 1k marków. jakieś pomysły co może być przyczyną?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jak w temacie, 05. też mi się wydawało, że chyba powinno być więcej. co prawda build 1.2.0, ale nie wydaje mi się, że ściągnięcie 1.3.0 doda mi 1k marków. jakieś pomysły co może być przyczyną?

ściagnij najnowszego oraz sprawdz ustawienia 3Dmarka ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co prawda jeszcze najnowszego nie ściągnąłem, ale udało mi się dostać 4158 pts. ustawień 3dmarka zmieniać nie mam jak - wersja basic. ale skumałem, że w nvidia control panel sobie tak pozmieniałem wcześniej, że wymuszałem filtrowanie anizotropowe x16, anyaliasing x8 i tego typu bajery - wszystko na maksa rzecz jasna. :) gdy przywróciłem ustawienia domyślnie, to faktycznie 900 marków więcej dostałem.

natomiast w 3dmark06 mam raptem 1949, i to już po zmianach na standardowe setingsy. ;)

jak tylko ściągnę nowe buildy to zdam kolejny raport. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

btw.. są nowe wersje marków ? jakie obecnie obowiazują doa 03, 05 i 06 ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

06: 1.1.0

05: 1.3.0

03: 3.6.0 (chyba)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...