AndrzejSnk 2 Napisano 2 Marzec 2007 to jest core duo... ale ci chodzi o literki z cyferkami? eee? chodzi o kodową nazwe rdzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
mir123bych 0 Napisano 3 Marzec 2007 poprosimy o nową zagadkę też się chcę zabawić;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 3 Marzec 2007 ..hmm...mysle ;p no je?li c2d no to odp. Conroe... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 4 Marzec 2007 ..hmm...mysle ;p no je?li c2d no to odp. Conroe... niet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 4 Marzec 2007 podpowiedz: Procesor "nazywa się" Xenon, więc jaka jest kodowa nazwa rdzenia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 6 Marzec 2007 Sossaman Więc pytanie: Jaki tytuł miała aktualnośc, która ukazała się na łamach pccentre.pl dnia 29 marca 2006 o godzinie 17:51? (podać linka ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Napisano 6 Marzec 2007 Leadtek WinFast GeForce 7600GT http://pccentre.pl/Article13823.htm tyle że to test a nie aktualność Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 7 Marzec 2007 Leadtek WinFast GeForce 7600GT http://pccentre.pl/Article13823.htm tyle że to test a nie aktualność dobrze - no może nie sprawdzałem zadajesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Napisano 7 Marzec 2007 no to proste pytanko: w której znanej grze komputerowej występuje Nihilanth i z jakiej planety pochodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 7 Marzec 2007 Half-Life i planeta Xen? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Napisano 7 Marzec 2007 taaa no wiedziałem że za proste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 7 Marzec 2007 ja też dam coś prostego Jak ma na imię i nazwisko aktorka z serialu LOST - "Kate"? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 8 Marzec 2007 Evangeline Lilly zdajesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Napisano 9 Marzec 2007 sorki, troszke mi się zapomniało o tym temacie Pytanie: jak nazywał się pierwszy polski komputer (w pełni działający) i w jakiej technologii go wykonano? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 9 Marzec 2007 XYZ, był dynamiczną maszyną szeregową, liczącą w arytmetyce binarnej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 9 Marzec 2007 w pytaniu o technologię chyba chodzi o to że lampowy był ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Napisano 9 Marzec 2007 uznaje michasiek'owi bo faktycznie chodziło mi o to że lampowy był. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 19 Marzec 2007 hoho, nie liczyłem na wygraną stąd brak pytania - dopiero interwencja Tomasza via gg mnie uświadomiła w tym względzie. Przyznam szczerze, że nie mam pomysłu na zagadkę... Hmm... Co to za instrument? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi