AndrzejSnk 2 Napisano 11 Luty 2007 Odpowiedz poprawnie na poniższe pytanie: AndrzejSnk jest ... : a) pr0 zajebisty c) postojebcą d) wszystkie powyższe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 11 Luty 2007 Wybieram c) postojebcą (spamerem ) dobrze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 11 Luty 2007 Wybieram c) postojebcą (spamerem ) dobrze? zazdrośnik maz 1/3pkt ;] e) pogięty :] "lepiej być kanciastym kimś niż okrągłym nikim" ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 11 Luty 2007 d? Wazeliniarz.... Sam w to pewnie nie wierzysz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 11 Luty 2007 Wazeliniarz.... Sam w to pewnie nie wierzysz Zazdrośniku ścichnij Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Knicz 0 Napisano 11 Luty 2007 Wymień ksywy bohaterów władców móch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 11 Luty 2007 Anusiak, Czesio, Higienistka, Konieczko, Maślana, Marcel, Pani Frał? Nie widziałem tego nigdy, zagooglowałem sobie, więc może coś źle spisałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Knicz 0 Napisano 11 Luty 2007 Mi chodziło tylko o czesia, konieczkę, maślanę i anusiaka ale jak taki szczegółowy jesteś no to ja nic nie poradzę Dawaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 11 Luty 2007 Zatem zagadka: Przez jaką firmę został skonstruowany oraz jak się nazywał komputer, z którym w 1996r ówczesny mistrz świata - Kasparow stoczył pojedynek szachowy? Kto wtedy wygrał? Pojedynek ten składał się z sześciu partii Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Furmano 0 Napisano 11 Luty 2007 Deep Blue - IBM, wygrał komputer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 12 Luty 2007 Deep Blue - IBM, wygrał komputer Mecz ten zakończył się zwycięstwem Kasparowa, jednak w rewanżu rok później triumfował komputer, co było sporą sensacją w świecie szachowym. Ale uznaję - zadajesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Furmano 0 Napisano 12 Luty 2007 z ilu tranzystorów składa się pamięć cache (4 MB) w procesorach Core 2 Duo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 12 Luty 2007 z ilu tranzystorów składa się pamięć cache (4 MB) w procesorach Core 2 Duo ~2,7*10^8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Furmano 0 Napisano 12 Luty 2007 napisz jak to liczba coby nikt nie miał wątpliwości Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 13 Luty 2007 ktoś powiedział "zmierzyłem, że tutaj jest elektron o prędkości 3m/s w prawo." Mówił prawdę czy kłamał? Odp. uzasadnij. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 16 Luty 2007 ktoś powiedział "zmierzyłem, że tutaj jest elektron o prędkości 3m/s w prawo." Mówił prawdę czy kłamał? Odp. uzasadnij. kłamał. Nie można jednocześnie określić położenia i prędkości cząstki. Kolejne pytanie: jakie zespoły zalicza się do wielkiej szóstki rocka progresywnego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Napisano 16 Luty 2007 Nie zgadzam się z tym podziałem, ale podobno wielkimi są Emerson, Lake and Palmer; Genesis; Jethro Tull; King Crimson; Pink Floyd; Yes. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 16 Luty 2007 poza tym, że się nie zgadzasz - masz rację. Zadawaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Napisano 16 Luty 2007 Na początek mojej zabawy w tym wątku pytanie prościutkie: Na czym polega pożyczka forward-forward? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi