michasiek 0 Napisano 28 Styczeń 2007 co za FH Yattaman ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 28 Styczeń 2007 co za FH Yattaman ;] E tam od razu FH Zadajesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 28 Styczeń 2007 for(int i=1; i++<=11; cprintf("%d\n",i++)); Co wygerneruje na ekranie ta linijka kodu? Odp. uzasadnij (wyjaśnij czemu tak a nie inaczej się dzieje). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Michał 0 Napisano 28 Styczeń 2007 Liczby od 1 do 11. Tak po prostu bedzie ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 28 Styczeń 2007 Liczby od 1 do 11. Tak po prostu bedzie ;p pudło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Napisano 30 Styczeń 2007 Nie znam C++, ale wydaje mi się, że funkcja wyświetli liczby od 2 do 11, każdą w osobnej linii ("\n" oznacza przejście do nowej linii, a wyświetlona nie będzie jedynka, ponieważ już na starcie zwiększamy wartość wejściową). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 30 Styczeń 2007 Nie znam C++, ale wydaje mi się, że funkcja wyświetli liczby od 2 do 11, każdą w osobnej linii ("\n" oznacza przejście do nowej linii, a wyświetlona nie będzie jedynka, ponieważ już na starcie zwiększamy wartość wejściową). troszkę cieplej ale tylko torszkę cieplej niż na dworze ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dex 2 Napisano 4 Luty 2007 wyjdzie coś takiego: 2 4 6 8 10 12 od dwójki bo w warunku jest i++, co drugą bo w poleceniu też jest i++, do 12, bo w czasie sprawdzania i==11 a po wykonaniu już 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 5 Luty 2007 Dex zadajesz no - jeszcze fakt "schodkowości" wynika z różnicy w interpretacji "\n" przez printf i cprintf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dex 2 Napisano 9 Luty 2007 moje pytanie to: ile lat będę miał za miesiac? ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 9 Luty 2007 43? Hmm nie 18, czuje się zaproszony na impreze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dex 2 Napisano 9 Luty 2007 hehe, cała redakcja może się czuć zaproszona ;D (zadajesz ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 9 Luty 2007 hehe, cała redakcja może się czuć zaproszona ;D (zadajesz ) OT dzięki, zapamiętam se... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 9 Luty 2007 No to macie pytanie. Dziś na nim poległem na zaliczeniu, wskazałem odpowiedź dobrą według mnie, dobrą według książki, ale ta baba zdecydowała że inna jest poprawna i nie zdałem kur... Jaka forma promocji jest najważniejsza w I fazie cyklu życia produktu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 9 Luty 2007 Nie wiem czy dobrze wogóle zaczaiłem pytanie... reklama? a może jakieś 'degustacje'? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 9 Luty 2007 No to co wkońcu? Żądam odpowiedzi a nie pytania się mnie, ja już wiem co (mimo że nadal twierdze, że co innego) :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 9 Luty 2007 Załóżmy reklama? Ale nie mam bladego pojęcia o tym, kształcę się troszkę w innej dziedzinie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 9 Luty 2007 Reklama - trafiłeś farcie według książki i mnie tak, ale według tej baby nie, zgadywać dalej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 10 Luty 2007 Heh, nie. Tzn napewno, ale nie jest najważniejsze. To sformułowanie składa się z dwóch słów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Napisano 10 Luty 2007 wysoka jakość?? wiem że ta powinna być zawsze ale chodzi mi o to że najpierw trzeba zrobić dobre wrażenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 10 Luty 2007 Nie e. Odpowiedź to "promocja sprzedaży". Wykłócałem się z babką pół h, że reklama jest ważniejsza, i pokazywałem jej, żę w książce nawet tak jest napisane, podałemprzykłady dlaczego ważniejsza, ale ta ..... stwierdziła, że mi nie doda punktu i do zobaczenia na poprawce. Ale sie wkurzyłem. Zadawaj ktoś teraz zagadke. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 11 Luty 2007 Skoro nikt nie zgadł, dawaj jeszcze raz Ty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 11 Luty 2007 Podaj nick usera PC Centre, który był kiedyś w redakcji a zmienił nick. Podać obydwa nicki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 11 Luty 2007 Podaj nick usera PC Centre, który był kiedyś w redakcji a zmienił nick. Podać obydwa nicki. strzał ;] Iwan XII Cepiaty <--> michasiek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi