Overcloced 0 Zgłoś Napisano 6 Luty 2009 Nie wpadłbym na to To zagadka z cyklu "bo tak". Wyobraźmy sobie, że szkolna ocena jest drzewkiem, które musimy ściąć. Jaka jest najbardziej ekologiczna ocena? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
sorek 2 Zgłoś Napisano 6 Luty 2009 6? Choć w sumie dla mnie 2 ^^ Ale w sumie, to ja bym pościnał wszystkie drzewka bo ekologia to ZUO! xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Overcloced 0 Zgłoś Napisano 6 Luty 2009 Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Próbuj dalej. Która ocena to najmniejsze drzewko? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
TomTom 10 Zgłoś Napisano 6 Luty 2009 ściął bym drzewko "bardzo dobry" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
sorek 2 Zgłoś Napisano 6 Luty 2009 Wiem! Byłaby to ocena 7! ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Jawtek 1 Zgłoś Napisano 6 Luty 2009 No chyba jedynka, nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Overcloced 0 Zgłoś Napisano 6 Luty 2009 No jacha Jeden "montry" się znalazł. Dajesz Jawtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Jawtek 1 Zgłoś Napisano 6 Luty 2009 Co robi szklarz gdy nie ma szkła? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Zgłoś Napisano 6 Luty 2009 Pije z gwinta (czy jakoś tak?). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Jawtek 1 Zgłoś Napisano 21 Kwiecień 2009 Pewnie! Kolej Tommy'ego P.S. Mam nadzieję, że wybaczycie mi "drobne" opóznienie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Zgłoś Napisano 21 Kwiecień 2009 Ja nie wybaczam! Tak się stresowałem, czy moja odpowiedź była poprawna Za karę zadajesz za mnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Jawtek 1 Zgłoś Napisano 21 Kwiecień 2009 Co stało się dokładnie 2762 lata temu? Wydarzenie to miało "dość" duży wpływ na kszatłt europy prez następne kilanaście wieków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Zgłoś Napisano 21 Kwiecień 2009 Urodziny miasta Rzymu. Tak przynajmniej ma znajomy z Rzymu od rana w opisie na gg. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Jawtek 1 Zgłoś Napisano 21 Kwiecień 2009 Dokładnie 21 kwietnia 753 r.p.n.e Romulus miał założyć Rzym. Chociaż jakoś nie bardzo ufam w tą datę dniową Twoja kolej Tommy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
mkozzi 0 Zgłoś Napisano 29 Październik 2014 Fajna ta gra była. Może by reaktywować? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
taco09 0 Zgłoś Napisano 11 Kwiecień 2015 Odpowiadam TAK! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kragoth 0 Zgłoś Napisano 25 Kwiecień 2018 Ciekawy temat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Radoslaw 0 Zgłoś Napisano 23 Maj 2018 w tym temacie bardzo fajnie można się pobawić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Earilmand 0 Zgłoś Napisano 3 Sierpień 2018 mozna sie rozluznic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
gecyn 0 Zgłoś Napisano 14 Sierpień 2018 Bardzo ciekawe ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi