michasiek 0 Napisano 23 Marzec 2007 Skończ góglować i się wysil Dobrze przeciez to każdy wie jaka jest złożoność obliczeniowa algorytmu quicksort? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 23 Marzec 2007 jaka jest złożoność obliczeniowa algorytmu quicksort?O(NlogN) przeciez to każdy wie No mam nadzieję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 24 Marzec 2007 Z jaką grą kojarzy się przedmiot Kostka Horadrimów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 24 Marzec 2007 diablo 2 oczywiście Oczywiście Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Napisano 26 Marzec 2007 no to skoro już jesteśmy przy klimatach diablo to kim był Albrecht? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 26 Marzec 2007 no to skoro już jesteśmy przy klimatach diablo to kim był Albrecht? Księciem, który został porwany przez Lazarusa i zaciągnięty do zrujnowanego Klasztoru Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Napisano 26 Marzec 2007 ta tzn miałem nadzieję że powiesz że to on był praktycznie diablo z pierwszej części no ale nie odpowiedziałeś źle więc zadajesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 26 Marzec 2007 Kiedy i w jakim meczu M. Żurawski zdobył ostatnią bramkę w reprezentacji? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Napisano 26 Marzec 2007 7 września 2005 eliminacje MŚ mecz polska-walia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 26 Marzec 2007 7 września 2005 eliminacje MŚ mecz polska-walia Zgadza sie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Napisano 27 Marzec 2007 w jakim użądzeniu zasilanym prądem elektrycznym jednym z elementów jest komutator? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Napisano 27 Marzec 2007 yyy tak proste bylo wiem ale wzialem poprostu otworzylem zeszyt od fiz. i bylo no to napisalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 28 Marzec 2007 Ile znaków może mieć adres internetowy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Napisano 28 Marzec 2007 63 heh najzabawniejsze jest to że wcale nie szukałem odpowiedzi tylko przez przypadek przeczytałem ją w dzisiejszym METRZE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 28 Marzec 2007 63 heh najzabawniejsze jest to że wcale nie szukałem odpowiedzi tylko przez przypadek przeczytałem ją w dzisiejszym METRZE Bo dokładnie z dzisiejszego Metra ona pochodzi... Dajesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Napisano 29 Marzec 2007 jak ma na imie aktor grający Johna "Hannibal'a" Smith'a w Drużynie A? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 29 Marzec 2007 George Peppard Nawiasem, super serial to był Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Napisano 29 Marzec 2007 zgadza się, wiem że super, szkoda że go nie puszczają już. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 29 Marzec 2007 Coś prostego. Co przedstawia poniższy obrazek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi