Tommy 6 Napisano 20 Marzec 2007 A ten instrument to jakieś ukulele pewnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 21 Marzec 2007 lekko to od prawdy odbiega ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 22 Marzec 2007 lekko to od prawdy odbiega ;] Tak też myślałem, że ON się nie zna... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 22 Marzec 2007 odpowiedź Następne pytanie: ; gdzie(jednostka urojona) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 23 Marzec 2007 ech... podpowiedź: a ile wynosi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 23 Marzec 2007 ech... podpowiedź: a ile wynosi ? 17x Czyli odpowiedź - ten cały szmelc pod całką *x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 23 Marzec 2007 no, wreszcie ;] dajesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 23 Marzec 2007 Jako że nie mam pomysłu, tym razem coś izi Was ist das? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 23 Marzec 2007 du?y budynek edit: nazywa sie Petronas Towers Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 23 Marzec 2007 duży budynek Blisko Ale myślę, że ktoś się bardziej wysili... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 23 Marzec 2007 edit: nazywa sie Petronas Towers Już lepiej Dajesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 23 Marzec 2007 Jaka choroba wg. wielu sprawiła, że Paganini mogł grać na tak wysokim poziomie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 23 Marzec 2007 Jaka choroba wg. wielu sprawiła, że Paganini mogł grać na tak wysokim poziomie? zespół Marfana? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 23 Marzec 2007 Co obliczymy dzieląc siłę osiową w elemencie przez pole powierzchni przekroju? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 23 Marzec 2007 ja bym powiedział, że "siłę przypadającą na jednostkową powierzchnie" hm - naprężenie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 23 Marzec 2007 ja bym powiedział, że "siłę przypadającą na jednostkową powierzchnie" hm - naprężenie? naja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 23 Marzec 2007 ile wynosi w każdej chwili całkowita moc wydzielana w obwodzie elektrycznym? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 23 Marzec 2007 ile wynosi w każdej chwili całkowita moc wydzielana w obwodzie elektrycznym? Może być taka odpowiedź? "jest proporcjonalna do kwadratu napięcia lub natężenia prądu płynącego w obwodzie" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 23 Marzec 2007 Może być taka odpowiedź? "jest proporcjonalna do kwadratu napięcia lub natężenia prądu płynącego w obwodzie" niebardzo ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 23 Marzec 2007 niebardzo ;p No to na dziś chyba tyle z mojej strony... EDIT: Albo nie, strzele sobie... Zacznijmy od "0" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 23 Marzec 2007 No to na dziś chyba tyle z mojej strony... EDIT: Albo nie, strzele sobie... Zacznijmy od "0" Tak - twierdzenie Tellegena. dajesz ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 23 Marzec 2007 Tak - twierdzenie Tellegena. dajesz ;] Zawsze wiedziałem, że mam potencjał na fizyka... Jaka jest najwyższa drewniana budowla w Europie i gdzie się znajduje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 23 Marzec 2007 radiostacja w Gliwicach ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 23 Marzec 2007 radiostacja w Gliwicach ;] Skończ góglować i się wysil Dobrze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi