Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Tommy

Idą Święta... :)

Rekomendowane odpowiedzi

Z okazji nadchodzących
Świąt Bożego Narodzenia
pragnę przesłać najserdeczniejsze życzenia.
Niech nadchodzące Święta będą dla Was niezapomnianym czasem
spędzonym bez pośpiechu, trosk i zmartwień.
Życzę, aby odbyły się w spokoju, radości wśród rodziny, przyjaciół
oraz wszystkich bliskich dla Was osób.
Wraz z nadchodzącym Nowym Rokiem życzę dużo zdrowia i szczęścia.
Niech nie opuszcza Was pomyślność i spełnią się te najskrytsze marzenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W końcu ktoś temat z życzeniami założył :)

Wszystkiego najlepszego wszystkim czytelnikom PC Centre!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przyłączam się do kolegów życząc wam wszystkiego najlepszego zdrowia, szczęścia, powodzenia w szkole/pracy i najważniejsze fajnych prezentów :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jako administator forum PC Centre napiszę tak: Mam nadzieję, że rok 2007 będzie lepszy niż ten, już odchodzący 2006. Oby w nadchodzącym roku było Nas/Was (userów) dwukrotnie więcej.

Natomiast jako zwykły człowiek napiszę tak: Chłopaki i dziewczyny. Trzymajcie się ciepło, niech te Święta będą dla Was najprzyjemniejsze i najszczęśliwsze. Szczęśliwego Nowego Roku. Mam nadzieję, że będziecie nadal tacy fajni jak jesteście teraz smile.gif

Pozdrawiam i jeszcze raz Wesołych Świąt

Kuba Tomaszewski (Qba)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam nadzieje że Qba wreszcie się zrobi fajny :P [joke ofkors]

Wszystkim a najbardziej władcom PCC wszystkiego naj naj najlepszego, i żebyście dostali na tyle prezentów żeby się ze mną podzielić ;)

http://ecard.optin.com.au/optusecard/womba...d=27479-164887v

Skromna e-karteczka odemnie. Niech nam wszystkim się dobrze wiedzie! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystkiego Najlepszego, dużo zdrowia, pomyślności, szczęścia i radości, spełnienia marzeń, wydajnych układów (komputerowych :) ) mocnych zasilaczy, wielordzeniowych procesorów pod choinką i zadowolenia z lektury PCC

życzy

Tomek [Furmano] Furman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wesolych Swiat! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze raz wszystkim Użytkownikom życzę Wesołych Świąt :)

P.S. Wielu z Was nie wie, co to moczka, i nie wiecie co tracicie, dlatego dla każdego mam porcję arcyprzepysznej moczki mojej mamy:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na wp przeczytalem cos takiego: najlepsze zyczenia jakies dzis widzialem:

Dla Wykształciuchów i Moherów, dla Ciemnogrodzian i Lumpenliberałów, dla Prawicowej ekstremy i Lewaków, dla Słuchaczy Wiadomego Radia i Czytelników Wiadomej Gazety, dla Tych Co Stoją Tu, Gdzie Stali i Tych, Co Stoją Tam, Gdzie Stało ZOMO, dla Kaczystów i członków Łże-elit, dla Maszerujących z Białą Różą i dla Maszerujących z Tęczową Flagą, dla Wierzących w Boga, będącego źródłem prawdy, sprawiedliwości, dobra i piękna i Nie Podzielających tej wiary, a te uniwersalne wartości wywodzących z innych źródeł, oraz dla wszystkich tych, którzy nie czują się członkami żadnej z powyższych grup.

Najserdeczniejsze życzenia Pokoju, Miłości, Pojednania, Przebaczenia (oraz oczywiście fajnych prezentów, oddających adekwatnie kwitnący stan polskiej gospodarki),

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Na wp przeczytalem cos takiego: najlepsze zyczenia jakies dzis widzialem:

Dla Wykształciuchów i Moherów, dla Ciemnogrodzian i Lumpenliberałów, dla Prawicowej ekstremy i Lewaków, dla Słuchaczy Wiadomego Radia i Czytelników Wiadomej Gazety, dla Tych Co Stoją Tu, Gdzie Stali i Tych, Co Stoją Tam, Gdzie Stało ZOMO, dla Kaczystów i członków Łże-elit, dla Maszerujących z Białą Różą i dla Maszerujących z Tęczową Flagą, dla Wierzących w Boga, będącego źródłem prawdy, sprawiedliwości, dobra i piękna i Nie Podzielających tej wiary, a te uniwersalne wartości wywodzących z innych źródeł, oraz dla wszystkich tych, którzy nie czują się członkami żadnej z powyższych grup.

Najserdeczniejsze życzenia Pokoju, Miłości, Pojednania, Przebaczenia (oraz oczywiście fajnych prezentów, oddających adekwatnie kwitnący stan polskiej gospodarki),

Hehe też to czytałem. Dla mnie jednak debeściacki był jeden wpis w komentarzach:

Jaki dostaliście prezent...?

Pawel_S 2006.12.24 15:19

Ja dostałem telefon Nokia za 2500 zł, notebook'a za ok. 6500 zł, słownik na płytce za 100 zł, słuchawke bluetootha za 380 zł, zestaw DVD (2 ekrany + 8 głośników) do samochodu za ok. 5000 zł i słodycze. Ceny podalem orientacyjne.

To dopiero jest LOL... Żal mi takich ludzi o których Mikołaj zapomniał i muszą wymyślać bzdury. Ponadto prezenty i Święta to dwie różne rzeczy, niektórzy o tym zapominają i to jest przykre... :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może to tylko była prowokacja :)

Życzenia fajne :)

BTW, nie wiedziałem, że będąc czytelnikiem GW zaliczam się do ekstremy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszyscy piszą o tym samym ale ja o tym nie napiszę chociaż to samo mam namyśli pisząć tu!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
and a happy new year :)

Dokładnie!

Żeby nadchodzący Nowy Rok był dla Was jeszcze lepszy niż poprzedni, samych sukcesów! :D

Ps. I oczywiście (nie)zapomnianej zabawy sylwestrowej... :P

happy4th2k42x_xthumb.gif

KLIK!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
nie pora odkleic ten temat? :]

A po co? Za 2 tygodnie kolejne święta ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potem dzien chlopa, wakacje, koneic wakacji, boze narodzenie :P co troche jakies okazje ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To sie powtórze :D

Wesolego jajka i szczesliwego nowego roku pedalki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Spokojnych i pogodnych
Świąt Wielkanocnych
pełnych miłości
i rodzinnego ciepła

życzy Tommy

Ps. Panowie, nie oszczędzać wody w poniedziałek... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystkiego najlepszego na Święta dla użytkowników jak i redakcji PC Centre życzy Kuba [Qba] Tomaszewski.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...