Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
mekosx

Konwersja RMVB>AVI - czym?

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czym można przekonwertować pliki RMVB do formatu AVI, chodzi mi o program który możę to zrobić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takich programów jest mnóstwo i do ich znalezienia wystarczy Google (wpisz frazę "RMVB to AVI"). Nie wiem tylko, czy znajdziesz jakiś freeware.

P.S. Wiem, że ten temat jest popularny. Dlatego korzystając z okazji zapraszam anonimowych użytkowników do rejestracji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak Darek napisał, Google to fajna rzecz... ;)

Ps. Tu tego masz trochę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LOL :D Jeśli nie zmienia jakości to albo rozmiar filmu pozostał taki sam, a raczej jeszcze się zwiększył, albo masz mocną wadę zwroku...nie rozumiem ludzi mówiących nie dość, że RMVB to dobra rzecz to, że jeszcze obraz jest ładny, przecież to kpina :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Havoc, czasem trzeba użyć konwertera. Moja MP4 np nie czytała RMVB ;) A konwerter fabryczny dodawany do MP4 przerabiał tylko AVI :) Są różne przypadki.

BTW .avi chyba zawsze jest większe od RMVB... Tak mi się wydaje ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Achh zmusiłeś mnie do spojrzenia jeszcze raz na wątek. Trochę zbyt pochopnie wybaczcie. Przestawiło mi się w mózgu na Avi to RMVB i w tym wypadku brak utraty jakości jest śmieszny conajmniej. Ale okey, bo w odwrotną stronę ciężko jeszcze bardziej pogorszyć jakość ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę odkopałeś, ale cóż...

Total Video Converter - przerabia wszystko na wszystko :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...