mekosx 0 Napisano 22 Grudzień 2006 Nie wiem czym można przekonwertować pliki RMVB do formatu AVI, chodzi mi o program który możę to zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 23 Grudzień 2006 Takich programów jest mnóstwo i do ich znalezienia wystarczy Google (wpisz frazę "RMVB to AVI"). Nie wiem tylko, czy znajdziesz jakiś freeware. P.S. Wiem, że ten temat jest popularny. Dlatego korzystając z okazji zapraszam anonimowych użytkowników do rejestracji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 23 Grudzień 2006 Tak jak Darek napisał, Google to fajna rzecz... Ps. Tu tego masz trochę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mafiozo1-1990 0 Napisano 27 Luty 2008 Any video converter - Najlepszy konwerter filmów z formatu rmvb do avi, działa w 100 % i nie zmienia jakości filmów !!!!!!! Do ściągnięcia tutaj: http://rapidshare.com/files/95296993/any-v...verter-free.exe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 28 Luty 2008 LOL Jeśli nie zmienia jakości to albo rozmiar filmu pozostał taki sam, a raczej jeszcze się zwiększył, albo masz mocną wadę zwroku...nie rozumiem ludzi mówiących nie dość, że RMVB to dobra rzecz to, że jeszcze obraz jest ładny, przecież to kpina Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LGK 0 Napisano 28 Luty 2008 Havoc, czasem trzeba użyć konwertera. Moja MP4 np nie czytała RMVB A konwerter fabryczny dodawany do MP4 przerabiał tylko AVI Są różne przypadki. BTW .avi chyba zawsze jest większe od RMVB... Tak mi się wydaje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 28 Luty 2008 Achh zmusiłeś mnie do spojrzenia jeszcze raz na wątek. Trochę zbyt pochopnie wybaczcie. Przestawiło mi się w mózgu na Avi to RMVB i w tym wypadku brak utraty jakości jest śmieszny conajmniej. Ale okey, bo w odwrotną stronę ciężko jeszcze bardziej pogorszyć jakość ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mafiozo1-1990 0 Napisano 27 Marzec 2008 Any video converter - Najlepszy konwerter filmów z formatu rmvb do avi, działa w 100% i nie zmienia jakości filmów !!!!!! Do ściągnięcia tutaj: http://rapidshare.com/files/95296993/any-v...verter-free.exe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 27 Marzec 2008 Trochę odkopałeś, ale cóż... Total Video Converter - przerabia wszystko na wszystko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach