Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Dyslektyk

najlepsza karta do 100zł

Rekomendowane odpowiedzi

tak jak w temacie... jaka karta by była najlepsza w tej cenie.. GF raczej odpada bo w tej cenie nie ma nic dobrego :P czekam na Wasze odpowiedzi....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
tak jak w temacie... jaka karta by była najleprza w tej cenie.. GF raczje odpada bo w tej cenie nie ma nic dobrego :P czekam na wasze odpowiedzi....

za 100zł (nawet troche mniej) to R9100 ...

lub jeśli by ci się jakoś udało kupić to za około 100zł (~140) jest 9550

popraw tego orta w temacie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ewentualnie, jak lubisz podkręcać, to GF 3 ti od Gainwarda :) (na stockowych taktowaniach jest on jednak nieco wolniejszy od 9100)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

raczej bym skupiał się przy Radkach. ..zrobiłem błąd jak kupowałem kompa... przeczytałem po prostu, że aby gry pracowały poprawnie na Radkach trzeba coś ściągać z neta...;/ jakaś głupia plota...;/ a 2 to to, że gry są robione pod GF i, że na GF lepiej chodzą... :angry: no ale mądry Polak po szkodzie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pogrzebałem trochę na aukcjach... karty powyżej 100 zł, ale chyba warto trochę dopłacić:

- klik - ciekawe czy nie przekroczy 150 zł... Oczywiście karta z szyną 128bit!

- kilk - Jeżeli nie przekroczy 150 zł... to się wg mnie opłaca

Ja na twoim miejscu pomyślałbym nad dozbieraniem pieniędzy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
- kilk - Jeżeli nie przekroczy 150 zł... to się wg mnie opłaca

za tą to się nie opłaca dawać kase ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz patrze na te takty... to chyba nie jest GF 5700 Ultra... ale zwykły 5700... A co do opłacalności... 5700 jest 100 razy lepszy od GF3 i Radka 9100... Choć ciężko wymyślić tu jakiś ideał... Ja zostaje przy dozbieraniu kasy na coś lepszego...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz patrze na te takty... to chyba nie jest GF 5700 Ultra... ale zwykły 5700... A co do opłacalności... 5700 jest 100 razy lepszy od GF3 i Radka 9100... Choć ciężko wymyślić tu jakiś ideał... Ja zostaje przy dozbieraniu kasy na coś lepszego...

hmm tylko że 9100 można dostać za ~80zł a to coś za 160-170zł .... a za taką kase to już R9550/9600/PRO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nom... Stówka więcej i już jakiś konkrecik znaleźć można: klik

Zostając przy kartach do 100 zł to można dość tanio chapnąć GeForce 4 Ti (4200 etc.)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wsumie może jak bym poprosił ciotke... to bym się z nia wymienił za gf4 ti 128mb :) to i tak chyba leprze od mojego fx nie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ty chciales wymieniac FX5200 na gf3ti? :D:D

Gf4ti w niczym od fx5200 lepszy nie jest.

A za "leprze" po raz n-ty to powinienes publicznie chłoste dostać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie..załozyłem ten temat po to..ze jak bym te karte zjarał albo coś to żebym wiedizałco najwyzej kupić...

a apropo tego czy gf ti4 12mb jest gorsze czy leprze od mojego fx to ja nie wiem... zadałem pytanie...więc ja nei wiem zaco miałbym być schłostany :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm... jeżeli ta karta do 100 zł ma być do Ciebie... no to rzeczywiście mija się to z celem..

Ja polecam nadal: GeCube 9550 Extreme REV 2.2 jeżeli zostajemy przy tanich kartach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi nie chodzi o to zeby miec lepszą grafike. tylko zamiennik jak bym to zjarał.. ;] wiec jak coś to radek 9550. ookej;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
mi nie chodzi o to zeby miec leprza grafike. tylko zamiennik jak bym to zjarał.. ;] wiec jak coś to radek 9550. ookej;]

A za "leprze" po raz n-ty to powinienes publicznie chłoste dostać.

Gf4ti w niczym od fx5200 lepszy nie jest.

nie?

coś mi się wydaje że tak ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja pierdziele, koleś Ty jesteś niesamowity.

Lepsze a nie leprze!!!

FX5200 (128 bit) vs 4ti - niemalże identyczna czyli mizerna wydajnośc w nowych grach. A z Q3 obie sobie równie dobrze poradzą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...