Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Dyslektyk

Napięcie...?!

Rekomendowane odpowiedzi

ej. takie mam głupie pytanie... :angry: ale naprawde nie wiem po co to i co to daje wiec zapytam.. po co instalować sterowniki do karty sieciowej i wogule czy trzeba to robic jak internet chodzi normalnie..?

najprawdopodobniej windows sam zainstalował już sterowniki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stery są po to żeby urządzenie działało. A jeżeli działa bez nich to nie masz się czym przejmować. Oczywiście wyjątkiem są karty graf. i płyty główne, które działają zawsze ale dużo słabiej bez sterowników.

A co do FX'a to tak! To jest g*** nie karta i tyle. Pamiętaj że w 3d markach to ona się liczy więc nie dziwią twoje wyniki. Niby różnica paru lat ale do GF3 Titanium się nie umywa twoja graficzka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

akurat jak kupowałm kompa to sie skupiłem na tym zeby to była nie za droga Nvidia.. miałem kupić wtedy GF titanium 4200 128mb. tylko 2 tygodnie przed tym jak przyszedłem do sklepu wycofano ją ze sprzedarzy... a cena była b. zbliżona.. eh;/ ale co będe wracał do przeszłości. gry mi chodzą nawed. i nie nażekam. a podrugie nie jestem jakimś graczem. gram raz na tydzień może...

a wracając do tytułowego tematu... napięcie...

co myslicie o tym, że moj barton powinien mieć 1.6V a pokazuje 1.7V..?? czy to też są przekłamania czy margines błedu?? jak mam to rozumieć....?? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ej słuchajcie..istnieje taka możliwość...alby po 3 latach wentylator na radiatorze pracował o 1000obrotów mnie niż powinien?? możeto, że mam w stesie 65*C jest spowodowane właśnie tymi obrotami wentylatora??

mój wentyl to:

http://www.alltests.de/hardware/reviews_03...ergleich3_1.php

co o tym myślicie? <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no a jak bym mu wymienił smar... <_< na grafitowy...??

zawsze nim smarowałem wentylatorek od grafiki bo stracznie głośno pracował..

mogło by to przyspieszycz jego obroty?? co o tym myślisz?? :mellow:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście, zakładając że łożyska nie są rozwalone już, w co raczej wątpie. Ale zawsze coś mu pomoże ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a apropo smaru to ten grfitowy jest gość gęsty, żetak to ujmę..mam nadzieję, że nie pogorsze sprawy... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...