Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Qdi

Sport

Rekomendowane odpowiedzi

MANIAK kije gotowe? Wszak dziś z Widzewem gracie! <joke> :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no już wychodzę :P mam bileciki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe czy jak wrócisz, to też będzie Ci tak wesoło... Piechna gola... :P <joke2> ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LEGIA -WIDZEW 3:1

Ciężko komentować to co tam się działo (mówię o stronie kibicowskiej), generalnie nadal trwa protest tzn zero flag, opraw i śpiewania. Dopiero w ostatnich 15 minutach "pokazaliśmy" co potrafimy, żeby miklas z walterem widzieli różnicę.

Widzewowi DZIęKUJEMY!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko nie mów, że też opuszczałeś trybuny w 35min. ;)

Tak btw Górnik Zabrze - Polonia Bytom 4:0 :D

Ps. MANIAK ten obrazek mnie dzisiaj rozwalił :lol:

mistrzxh1.jpg

Edytowane przez Tommy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ekhm no mogę nie mówić, ale wydaje ci się że będę siedział jak debil, jak solidarność to solidarność.

Gratuluję zwycięstwa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ekhm no mogę nie mówić, ale wydaje ci się że będę siedział jak debil, jak solidarność to solidarność.
To był żart przecież, peace ;)

Gratuluję zwycięstwa.
Wzajemnie, wzajemnie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O czytam właśnie, że pozbyliście się Juniora... Nie szkoda było na niego tych wydanych tysiaków? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta no pewnie że szkoda, tylko pytanie po co trzymać kogoś kto nie gra i grać raczej nie będzie. Tak to już jest że nie zawsze zakup okazuje się opłacalny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj bardzo ważne mecze! Liverpool gra i Celtic gra! musi być pięknie ładne i te dwie drużyny muszą wygrać swoje mecze! Trzymajmy kciuki!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tragedia ogromna!

Naprawdę! 2:0? Co to ma być, w ogóle Celtic grał niezaciekawie chociaż pod koniec się starali ale za późno!

Liverpool też się nie popisał, praktycznie grali pod własną bramką. Ale Gerrard wrócił do składu przynajmniej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MANIAK oglądałem wczorajszy mecz i muszę pzyznać, że ładnie Legia pograła. Fakt, że wynik spotkania raczej wypatrzyła czerwona kartka i że 2 bramki w meczu zostały zdobyte nieprawidłowo, ale styl gry Legii i prowadzenie zespołu przez Urbana imponuje. Wydaje mi się, że są na dobrej drodze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czerwona owszem wypaczyła wynik ale nie możesz powiedzieć że była niesłuszna. I zgadzam się całkowicie jeśli chodzi o te 2 niesłuszne bramki. powinno być 3:0 zamiast 4:1. A słyszałem że i w Zabrzu jakieś nieścisłości w oceniach sędziów na meczu były. Niestety meczu Górnika nie oglądałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No w Zabrzu były niezłe wałki. Pesković dostał czerwoną (drugą żółtą) za to, że zwrócił uwagę sędziemu iż Piechniak faulował (zdecydowanie za ostra kara). Potem rzut karny po niby faulu na Sikorze (w wywiadzie sam Adrian przyznał się, że wg niego faulu być nie powinno gdyż bramkarz go nawet nie dotknął...). Czerwona kartka dla Brzęczka raczej zasłużona. Ale pod koniec spotkania sędzia pokazał żółtą a następnie czerwoną kartkę Hajcie, pomimo tego że nie miał wcześniej żółtej i po interwencji trenera Wieczorka sprostował swoją decyzję - skończyło się na żółtej...

EDIT:

http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32296,title,H...mp;ticaid=148f1

EDIT2:

http://gornik.zabrze.pl/page.php?id=12444&a=more

Edytowane przez Tommy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

McLaren wydymany w F1 :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I BARDZO DOBRZE!! szczególnie tego j******* Hamiltona nie lubię, Alonso jest ok :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
I BARDZO DOBRZE!! szczególnie tego j******* Hamiltona nie lubię, Alonso jest ok :)
Ja nie lubię żadnego z nich :P Raikkonen i Kubica rlz :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rrrrrr trzecia przegrana z rzędu, czwarta w sezonie zaczyna mnie to denerwować, a najgorsze że tym razem ze Skisłą. 8 punktów straty to dużo, wiem że jeszcze cała runda wiosenna przed nami ale już bardzo mi się to nie podoba. :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oglądałem ten mecz i trzeba przyznać, że Wisła była wyraźnie lepsza i miała ogrom sytuacji na podwyższenie wyniku. W Legii ewidentnie zaczęło się coś nieukładać, po wzorowym początku teraz pojawiły się problemy. Odnośnie samego meczu - ogromnie rozczarował mnie Choto. Nie chodzi już o sprokurowanie bramki, ale grał cały mecz bardzo niepewnie, a niegdyś był wyrózniającym się obrońcą w polskiej lidze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oglądałem ten mecz i trzeba przyznać, że Wisła była wyraźnie lepsza i miała ogrom sytuacji na podwyższenie wyniku. W Legii ewidentnie zaczęło się coś nieukładać, po wzorowym początku teraz pojawiły się problemy. Odnośnie samego meczu - ogromnie rozczarował mnie Choto. Nie chodzi już o sprokurowanie bramki, ale grał cały mecz bardzo niepewnie, a niegdyś był wyrózniającym się obrońcą w polskiej lidze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie Choto zawiodzi już nie pierwszy raz, za to bardzo podoba mi się gra Astiza, muszę niestety przyznać że chłopak troszkę się marnuje w naszej lidze za to cieszę się że jest po NaSzej stronie :P Aha ale tak poza wszystkim to sędzia gwizdał jednak na korzyść Skisły.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Aha ale tak poza wszystkim to sędzia gwizdał jednak na korzyść Skisły.
Wypowiedź sfrustrowanego kibica :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Górnik Zabrze - GKS Bełchatów 2:0!

Zahorski 38' 75'

Ole! Ale pojechali z wicemistrzami Polski :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mmm no to gratuluje. Dyskobolia będzie grała z Koroną więc możecie nawet po tej kolejce zostać na 5 miejscu czego wam życzę. Wracacie do czołówki tabeli aż miło popatrzeć. Szkoda że Legia tak upierdala ostatnio, no zobaczymy jak będzie w niedzielę z Ruchem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mmm no to gratuluje. Dyskobolia będzie grała z Koroną więc możecie nawet po tej kolejce zostać na 5 miejscu czego wam życzę. Wracacie do czołówki tabeli aż miło popatrzeć. Szkoda że Legia tak upierdala ostatnio, no zobaczymy jak będzie w niedzielę z Ruchem.
Legia ma świetny skład i dobrego trenera, więc myślę, że obecnie to tylko chwilowa niedyspozycja. Z Ruchem powinni się uporać, bo powoli są 'postawieni przed ścianą'. Ech marzą się czasy, kiedy to Górnik, Legia, Widzew a nawet Ruch rządziły polską piłką :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...