Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Qdi

Sport

Rekomendowane odpowiedzi

Koniec, remis, nastroje jak zwykle...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A miało byc tak pięknie, a wyszło jak zwykle. gdyby nie żurawski wszystko byłoby dobrze. Oczywiście pomijam fatk obroncow. Za to brawo dla Kowalewskiego, dzięki któremu był "az" remis

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wynik gorszy od gry... szczególnie pierwsza połowa mogła cieszyć... przynajmniej biegali, walczyli... z przodu niemal bez zarzutu... brakowało zimnej krwi, "ostatniego podania"... za to z tyłu... nic się nie zmieniło... Gdyby nie Kowalewski byłoby tragicznie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo dobry mecz zagrał Golański, zaskoczyli mnie także w środku pola Radomski i Lewandowski za którymi dotychczas nie przepadałem. Dobrze Kowalewski, świetnie Jeleń (to powoli normalka:)), a reszta - no cóz... Żurawski powinien zostać posadzony na parę meczy na ławce żeby nabrał ochoty do gry, bo odnoszę wrażenie, iż fakt że ma niemal pewne miejsce w składzie powoduje, że zwykle 'przechodzi obok meczu'. Ogólnie małe powody do optymizmu są, zobaczymy rezultaty po kolejnych 12 meczach...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta... trzeba wierzyć. A Żurawski... jego postawa to chyba też powoli "normalka"...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podoba mi się ta fotka

e30f3c9c0040a4750ca2830f8d2a7a0f,8,1.jpg

Odchodzi wielki mistrz, nastaje era Kubicy?! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak wszystko fajnie, też się cieszę że kubica 3 ale powinien chyba zatrudnić kogoś kto by go nauczył kultury i dobrych manier. Widzieliście jak się zachowywał kiedy grane były hymny (co prawda nie polski)?? Szumacher i Raikonen stali spokojnie a Kubica pozdrawiał tłumy. Trochę to kiepsko wyglądało moim zdaniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tak wszystko fajnie, też się cieszę że kubica 3 ale powinien chyba zatrudnić kogoś kto by go nauczył kultury i dobrych manier. Widzieliście jak się zachowywał kiedy grane były hymny (co prawda nie polski)?? Szumacher i Raikonen stali spokojnie a Kubica pozdrawiał tłumy. Trochę to kiepsko wyglądało moim zdaniem.

Właśnie nie miałem okazji tego zobaczyć, ale jeśli było jak mówisz to rzeczywiście kiepskawo się zachował. Ale np. taki Małysz też po pierwszych sukcesach zdania nie umiał mądrego złożyć, a potem jak zaczął notorycznie wygrywać, zatrudnił cały sztab ludzi i jego wypowiedzi stały się 'ciekawsze'... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz się zacznie... w miediach szum, że Kubica taki, śmaki i owaki... a trzeba powiedzieć - nie ujmując oczywiście umiejętności - że miał dużo szczęścia.. gdyby nie defekt Alonso móglby być 4, albo nawet niżej... chociaż, jak mówią: szczęście sprzyja lepszym....

Gorzej, jak następnym razem mu się tak dobrze nie powiedzie... w mediach zjadą go tak jak Małysza czy reprezentację w piłce nożnej... takie już te nasze media/społeczeństwo są/jest ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale tutaj sędziowała pani sędzina... :blink: Miałem ubaw po pachy jak oglądałem ten filmik :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ok.. sędzia główna (?) się pomyliła... ale co robili liniowi? WTF...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh, polski futbol sięga dnia... Reprezentacja przegrywa kolejne mecze, dziś zarówno Legia jak i Wisła osiągnęły niekorzystne wyniki w Pucharze UEFA na własnych stadionach i to na dodatek po fatalnej (mało powiedziane) grze... Gorzej już chyba być nie może :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli wszystko bez zmian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż... albo cała druga liga angielska jest bez formy, albo - co jakoś nie chce mi przejść przez gardło - to Rasialdo jest w formie :P

Nie no.. strzela jak na zawołanie, słusznie, że powołanie dostał... zobaczymy co z tego będzie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ha! Jak zawsze :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a Legia znów przegrała, pozatym napewno słyszeliście o tej porażce ze stalą, ehh załamać się można

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
a Legia znów przegrała, pozatym napewno słyszeliście o tej porażce ze stalą, ehh załamać się można

No chyba o tym wszyscy słyszeli, tama mała sensacyjka w futbolu :)

Maniak widzę, że od razu avatarka się pozbyłeś? A co z przyśpiewką 'czy wygrywasz, czy nie...'? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż... biedni Warszawiacy :P Swoją drogą... jak patrzę na ten BOT Bełchatów na pierwszym miejscu w tabeli... Mistrz Polski gdzieś w nizinach... Słabi mnie ta liga...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...