Tommy 6 Napisano 6 Wrzesień 2006 Koniec, remis, nastroje jak zwykle... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qdi 0 Napisano 6 Wrzesień 2006 A miało byc tak pięknie, a wyszło jak zwykle. gdyby nie żurawski wszystko byłoby dobrze. Oczywiście pomijam fatk obroncow. Za to brawo dla Kowalewskiego, dzięki któremu był "az" remis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 7 Wrzesień 2006 Wynik gorszy od gry... szczególnie pierwsza połowa mogła cieszyć... przynajmniej biegali, walczyli... z przodu niemal bez zarzutu... brakowało zimnej krwi, "ostatniego podania"... za to z tyłu... nic się nie zmieniło... Gdyby nie Kowalewski byłoby tragicznie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 7 Wrzesień 2006 Bardzo dobry mecz zagrał Golański, zaskoczyli mnie także w środku pola Radomski i Lewandowski za którymi dotychczas nie przepadałem. Dobrze Kowalewski, świetnie Jeleń (to powoli normalka:)), a reszta - no cóz... Żurawski powinien zostać posadzony na parę meczy na ławce żeby nabrał ochoty do gry, bo odnoszę wrażenie, iż fakt że ma niemal pewne miejsce w składzie powoduje, że zwykle 'przechodzi obok meczu'. Ogólnie małe powody do optymizmu są, zobaczymy rezultaty po kolejnych 12 meczach... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 7 Wrzesień 2006 Ta... trzeba wierzyć. A Żurawski... jego postawa to chyba też powoli "normalka"... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 10 Wrzesień 2006 Podoba mi się ta fotka Odchodzi wielki mistrz, nastaje era Kubicy?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Napisano 10 Wrzesień 2006 Tak wszystko fajnie, też się cieszę że kubica 3 ale powinien chyba zatrudnić kogoś kto by go nauczył kultury i dobrych manier. Widzieliście jak się zachowywał kiedy grane były hymny (co prawda nie polski)?? Szumacher i Raikonen stali spokojnie a Kubica pozdrawiał tłumy. Trochę to kiepsko wyglądało moim zdaniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 10 Wrzesień 2006 Tak wszystko fajnie, też się cieszę że kubica 3 ale powinien chyba zatrudnić kogoś kto by go nauczył kultury i dobrych manier. Widzieliście jak się zachowywał kiedy grane były hymny (co prawda nie polski)?? Szumacher i Raikonen stali spokojnie a Kubica pozdrawiał tłumy. Trochę to kiepsko wyglądało moim zdaniem. Właśnie nie miałem okazji tego zobaczyć, ale jeśli było jak mówisz to rzeczywiście kiepskawo się zachował. Ale np. taki Małysz też po pierwszych sukcesach zdania nie umiał mądrego złożyć, a potem jak zaczął notorycznie wygrywać, zatrudnił cały sztab ludzi i jego wypowiedzi stały się 'ciekawsze'... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 11 Wrzesień 2006 Teraz się zacznie... w miediach szum, że Kubica taki, śmaki i owaki... a trzeba powiedzieć - nie ujmując oczywiście umiejętności - że miał dużo szczęścia.. gdyby nie defekt Alonso móglby być 4, albo nawet niżej... chociaż, jak mówią: szczęście sprzyja lepszym.... Gorzej, jak następnym razem mu się tak dobrze nie powiedzie... w mediach zjadą go tak jak Małysza czy reprezentację w piłce nożnej... takie już te nasze media/społeczeństwo są/jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 13 Wrzesień 2006 Ekhm... A mówią, że polscy sędziowie są do bani... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qdi 0 Napisano 13 Wrzesień 2006 Ale tutaj sędziowała pani sędzina... Miałem ubaw po pachy jak oglądałem ten filmik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 13 Wrzesień 2006 Ekhm... A mówią, że polscy sędziowie są do bani... Hehe, no czytałem już o tym wczoraj. To już u nas nawet 'fryzjer' pracował dyskretniej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 13 Wrzesień 2006 Ekhm... A mówią, że polscy sędziowie są do bani... ciekawe na kogo zapisali bramke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 13 Wrzesień 2006 No ok.. sędzia główna (?) się pomyliła... ale co robili liniowi? WTF... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 14 Wrzesień 2006 Heh, polski futbol sięga dnia... Reprezentacja przegrywa kolejne mecze, dziś zarówno Legia jak i Wisła osiągnęły niekorzystne wyniki w Pucharze UEFA na własnych stadionach i to na dodatek po fatalnej (mało powiedziane) grze... Gorzej już chyba być nie może Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 14 Wrzesień 2006 Czyli wszystko bez zmian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 23 Wrzesień 2006 Gregory mnie ostatnio zaskakuje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 23 Wrzesień 2006 No cóż... albo cała druga liga angielska jest bez formy, albo - co jakoś nie chce mi przejść przez gardło - to Rasialdo jest w formie Nie no.. strzela jak na zawołanie, słusznie, że powołanie dostał... zobaczymy co z tego będzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 24 Wrzesień 2006 Mega LOL KSG rlz jak widać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Napisano 24 Wrzesień 2006 a Legia znów przegrała, pozatym napewno słyszeliście o tej porażce ze stalą, ehh załamać się można Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 25 Wrzesień 2006 a Legia znów przegrała, pozatym napewno słyszeliście o tej porażce ze stalą, ehh załamać się można No chyba o tym wszyscy słyszeli, tama mała sensacyjka w futbolu Maniak widzę, że od razu avatarka się pozbyłeś? A co z przyśpiewką 'czy wygrywasz, czy nie...'? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 25 Wrzesień 2006 No cóż... biedni Warszawiacy Swoją drogą... jak patrzę na ten BOT Bełchatów na pierwszym miejscu w tabeli... Mistrz Polski gdzieś w nizinach... Słabi mnie ta liga... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 7 Październik 2006 no i Polacy wygrali z Kazachstanem 1 : 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 7 Październik 2006 Co i tak nie stawnowi dobrego wyniku :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi