Tommy 6 Napisano 14 Maj 2008 Nie wiem, na meczu nie byłem, mogę jedynie powiedzieć co widziałem w tv. Zgadza się, wybiegła tylko grupka pseudo-fanów, ale niestety reszta nie zrobiła właśnie nic, by ich powstrzymać (nawet sam komentator telewizyjny to zaznaczył). Najgorsze jest to, że tych kilku debili (bo ciężko tu o inne określenie) wyrabia opinię wszystkim kibicom danej drużyny. Tylko po co to komu? Wg mnie powinni identyfikować tych osobników i 'nagradzać' ich dożywotnim zakazem wstępu na stadiony piłkarskie. Inaczej się huligaństwa wyeliminować nie da, bynajmniej nie przez nakładanie kar finansowych na kluby ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Napisano 14 Maj 2008 Tommy, ale jedno musisz przyznać. Oprawa była ZAJE***TA!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Jawtek 1 Napisano 14 Maj 2008 powinni identyfikować tych osobników i 'nagradzać' ich dożywotnim zakazem wstępu na stadiony piłkarskie. Inaczej się huligaństwa wyeliminować nie da, bynajmniej nie przez nakładanie kar finansowych na kluby ;/ Zgadzam sie w 100%. BTW dzisiaj w telewizji widziałem grupkę 'kibicow legii krzyczącą bodaj ''I-T-I - OBCIĄGAJ'' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Napisano 14 Maj 2008 (edytowane) myślę że raczej krzyczeli i-t-i spie***laj ale to już szczegóły aha no i oczywiście ja też uważam że tych co robią burdy na stadionie powinno się zamykać. SKLW zrobiło fajne przedstawienie (racowisko) a któryś idiota wykorzystał racę do rzucenia w Wiślaków. No cóż są ludzie i parapety. Edytowane 14 Maj 2008 przez MANIAK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
sorek 2 Napisano 14 Maj 2008 Może się nie znam na sporcie, a piłki nożnej szczerze nie lubie Ale ja nie wiem co kibice mają do tego zielonego ufoludka Spielberga ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
LGK 0 Napisano 14 Maj 2008 Kilka lat temu ludzie organizowali zawody w wyrywaniu krzesełek, a teraz bardziej kręci ich szykanowanie czarnoskórych graczy - świat poszedł naprzód jak powiedział kiedyś bohater pewnej nie znanej książki... Nie uogulniajmy. Większość polskich klubów wraz z kibicami przyjmuje z otwartymi ramionami afroamerykanów, czy przedstawicieli innej rasy. Kilku zwyrodnialców i rasistów nie powinni wpływać na obraz całego polskiego kibicowania. Choć jest wręcz odwrotnie. A co do bohatera nieznanej książki... Wydaje mi się, że zna ją więcej osób niż przypuszczasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Jawtek 1 Napisano 14 Maj 2008 Nie mów, że też czytałeś ''Mroczną Wieżę'' ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
LGK 0 Napisano 14 Maj 2008 O tym wypowiedziałem się już w recenzji 'Rolanda'. Twojego autorstwa nawet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Jawtek 1 Napisano 15 Maj 2008 Fakt, nie zauwazylem BTW: ''Czemu nie lubicie legii? - A wiesz, wszędzie jest tak, że nie lubi się klubów ze stolicy. Na przykład w niemczech nikt nie lubi Bayernu Monachium'' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Overcloced 0 Napisano 15 Maj 2008 Fakt, nie zauwazylem Na przykład w niemczech nikt nie lubi Bayernu Monachium'' Czy pisanie "Niemczech" małą literą jest przejawem skrywanej zawiści do tego narodu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Jawtek 1 Napisano 15 Maj 2008 Czy pisanie Oveclocked z bez literki ''k'' nie jest przejawem bycie dzieckiem neostrady? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Overcloced 0 Napisano 15 Maj 2008 Czy pisanie Oveclocked z bez literki ''k'' nie jest przejawem bycie dzieckiem neostrady? Nie to jest po prostu wyróżnianie się z pośród innych Overclocked'ów brakiem literki "c"... Aż dziwne, że na to nie wpadłeś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Jawtek 1 Napisano 15 Maj 2008 Genialne Dobra, uroczyście oświadczam koniec offtopa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 17 Maj 2008 Piękne bramki w finafe Pucharu Ekstraklasy i zasłużone zwycięstwo Groclinu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Jawtek 1 Napisano 17 Maj 2008 Co tu dużo mówić, wynik mnie szczególnie nie cieszy (wolę Legię) acz zwycięstwo zasłużone. Można rzec, że to był pogrom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 17 Maj 2008 Co tu dużo mówić, wynik mnie szczególnie nie cieszy (wolę Legię) acz zwycięstwo zasłużone. Można rzec, że to był pogrom Eeee tam... Legła Warszawa Swoją drogą świetnie zaprezentował się Majewski (genialne podania!). Szkoda też, że Sikora a nawet Lato nie znaleźli się w kadrze na ME... ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 21 Maj 2008 Za godzinę zaczynamy... ech... A tak w ramach wspomnień... link do skrótu finału CL 98/99: długość: 6 min, rozmiar : 23 mb [klik] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Xardas 0 Napisano 21 Maj 2008 MANU!!!!!!!!! YEAHA!!!!!!!!!!!!! JAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szkoda mi Terry'ego i Lamparda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 21 Maj 2008 No nie moge. Co za gupi Manchester Wolałem Chelsea, ale przynajmniejmecz był emocjonujący Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 21 Maj 2008 Szkoda mi Terry'ego i Lamparda.A mnie nie! MANCHESTER UNITED!!! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Jawtek 1 Napisano 22 Maj 2008 Ja też bardzo się cieszę z wyniku, ale zgodzę się z Xardasem - mnie też było szkoda Terry'ego, gdyby się nie poślizną Chelsea by wygrała. Tak czy siak - ManUtd !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 22 Maj 2008 (edytowane) swoją drogą wiedziałem, że ta pseudo gwiazda Ronaldo nie trafi kibicowałem Chelsea FC ale cÓż... edycja dla poprawności Edytowane 22 Maj 2008 przez AndrzejSnk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 22 Maj 2008 (edytowane) Jedyna osoba której mi szkoda to Avraham Grant. A całą resztę niebieskich grajków mam głęboko... cuż... Edytowane 22 Maj 2008 przez Tommy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi