Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Anek

Pomożcie

Rekomendowane odpowiedzi

Na moim laptopie ściągnęłam sobie GIMPa i coś tam do niego. W sumie nie udało mi się tego uruchomić natomiast nagle coś stało się z kmpem.

Pojawiły się takie oto problemy:

-klawiatura w ogóle przestala działac,nie moge nic napisac w open office ani w pasku adresowym www

-strony www zaczeły sie wysiwetlac w zubozonej wersji, a jak klikam na niektore odnośniki to strona zamiast sie normalnie zaladowac to otwiera sie okno pobieranie pliku i strona jest zapisywana jakby w tym oknie i tzreba ja dopiero otworzyc co tez nie zawsze sie udaje, bo w roznych rodzajach plikow zapisywane sa te odnosniki

-nie moge wlaczyc zadnej ikony z pulpitu np. neostrady

.Jak naciskam ikone to pojawia sie okno zatytułowane właściwosci.

Co mogłam wcisnac gdzies ze to wszystko nagle sie stało?

Krzystam z ie i mozilli.

To napewno nie sprawa sprzetowa tylko nie wiem co nagle odwrociło ustawienia albo co.???

Z góry przepraszam adminsitratorów jeśli ten temat nie jest w odpowiednim dziale.

HELP:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy jesteś pewna ze napewno sciagnałeś to co chciałeś sciagnać ? :? bo jak dla mnie to wyglada ze jakiś robak Ci się władował i niezły bałągan zrobił z systemie. Proponuje sciagnać sobie spyboota, adaware, jakiegoś antywirusa dobrego i uruchomić kompa w trybie awaryjnym i przeskanować każdym programem z wymienionych. Oczywiscie opcja full skanowania. Jeśli to nie pomoże to raczej czeka Cię reinastalacja systemu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już mi działa.

Próbowala odblokowac klawiaturę i poprzez klawisz funkcyjny i f12 wszystko wróciło mi do normy

Pozdrawiam!

możne zamknac topic:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...