Havoc 8 Zgłoś Napisano 28 Listopad 2006 GT Legends Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Firekage 0 Zgłoś Napisano 28 Listopad 2006 GT Legends Zadajesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Zgłoś Napisano 29 Listopad 2006 Knicz - 31 Sammy-s - 23 Tommy - 14 Firekage - 14 Havoc - 12 Geo - 8 EF - 7 Clamoor - 7 Michał - 7 AndrzejSnk - 3 DvD - 2 Qba - 2 Hildek - 2 Owiec - 1 Termi - 1 MANIAK - 1 Panie i Panowie, Havoc w niedługim czasie zaczyna doganiac czołówkę, jeszcze tylko 3pkty by być w pierwszej trójce.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Zgłoś Napisano 29 Listopad 2006 25 to life? EDIT: Jeżeli zgadłem (na 99% jestem pewny że tak) to niech ktoś inny wrzuca screena - mnie nie ma cały dzień Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Zgłoś Napisano 29 Listopad 2006 Zgadłeś Niech ktos inny daje screena, mnie tez nie ma w domu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Zgłoś Napisano 29 Listopad 2006 To ja sobie zapodam, zaraz coś znajdziemy EDIT: Knicz - 32 Sammy-s - 23 Tommy - 14 Firekage - 14 Havoc - 12 Geo - 8 EF - 7 Clamoor - 7 Michał - 7 AndrzejSnk - 3 DvD - 2 Qba - 2 Hildek - 2 Owiec - 1 Termi - 1 MANIAK - 1 Myślę, że nie powinno być kłopotów. Wykorzystajmy nieobecność Knicza i Havoca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Zgłoś Napisano 29 Listopad 2006 Urban Freestyle Street Soccer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Zgłoś Napisano 29 Listopad 2006 Urban Freestyle Street Soccer Ej to nie fair, miało Cie nie być Ale dobrze odgałeś, dajesz Knicz - 32 Sammy-s - 23 Tommy - 14 Firekage - 14 Havoc - 13 Geo - 8 EF - 7 Clamoor - 7 Michał - 7 AndrzejSnk - 3 DvD - 2 Qba - 2 Hildek - 2 Owiec - 1 Termi - 1 MANIAK - 1 Ps. Pamietaj, że skoro nie ma Knicza dajemy proste Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Zgłoś Napisano 29 Listopad 2006 Hehe A takiego, zaraz wam takim dojade ze nie zgadniecie nigdy Ale to zaraz... Ej to nie fair, miało Cie nie być To była podpucha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Zgłoś Napisano 29 Listopad 2006 SoF? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Zgłoś Napisano 29 Listopad 2006 nie ;P hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Firekage 0 Zgłoś Napisano 29 Listopad 2006 King Pin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Zgłoś Napisano 29 Listopad 2006 A nie bo Kingpin Phi...musial zgadnac... :/ Zadawaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Firekage 0 Zgłoś Napisano 30 Listopad 2006 I: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Zgłoś Napisano 30 Listopad 2006 Rally trophy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Firekage 0 Zgłoś Napisano 30 Listopad 2006 Zadajesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Zgłoś Napisano 1 Grudzień 2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Zgłoś Napisano 1 Grudzień 2006 Counter - Strike ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Zgłoś Napisano 1 Grudzień 2006 zgadza się Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Zgłoś Napisano 1 Grudzień 2006 Proszę nie dawać prostych zagadek w czasie, gdy porządani obywatele są na uczelni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Zgłoś Napisano 1 Grudzień 2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Zgłoś Napisano 1 Grudzień 2006 kaan? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hildek 0 Zgłoś Napisano 1 Grudzień 2006 kaan? masz racje Wrzucaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Zgłoś Napisano 2 Grudzień 2006 Tja. Czekam na kolejny wrzut Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Zgłoś Napisano 2 Grudzień 2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach