Tommy 6 Napisano 19 Październik 2006 Powinno być proste: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 19 Październik 2006 MDK2 do kupienia w obecnym numerze clicka ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 19 Październik 2006 MDK2 do kupienia w obecnym numerze clicka ;] A nawet nie wiedziałem Knicz - 22 Sammy-s - 15 Firekage - 12 Tommy - 9 EF - 7 Clamoor - 7 Geo - 4 Havoc - 4 Michał - 3 DvD - 2 Qba - 2 Termi - 1 Hildek - 1 AndrzejSnk - 1 MANIAK - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 19 Październik 2006 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 19 Październik 2006 Singles: Flirt Up Your Life Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 19 Październik 2006 To niby screen z dwójki no ale zaliczam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 19 Październik 2006 Knicz - 22 Sammy-s - 15 Firekage - 12 Tommy - 10 EF - 7 Clamoor - 7 Geo - 4 Havoc - 4 Michał - 3 DvD - 2 Qba - 2 Termi - 1 Hildek - 1 AndrzejSnk - 1 MANIAK - 1 I zagadka: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 19 Październik 2006 gorky 17 ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 19 Październik 2006 gorky 17 ;] Knicz, zgaduj może co trzeciego screena, bo normalnie niczym nie można Cię zagiąc... Knicz - 23 Sammy-s - 15 Firekage - 12 Tommy - 10 EF - 7 Clamoor - 7 Geo - 4 Havoc - 4 Michał - 3 DvD - 2 Qba - 2 Termi - 1 Hildek - 1 AndrzejSnk - 1 MANIAK - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 19 Październik 2006 No ten był łatwy Dlaczego dajecie screeny kiedy normalni ludzie są w szkole?? To jest nieuczciwe... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 19 Październik 2006 No ten był łatwy Dlaczego dajecie screeny kiedy normalni ludzie są w szkole?? To jest nieuczciwe...Sugerujesz, że skoro nie byłem na uczelni jestem nienormalny? Zastanów się nad tym... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 19 Październik 2006 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 19 Październik 2006 Prince of Persia! The Sands of Time IMHO najlepsza gra akcji wszechdziejów Sugerujesz, że skoro nie byłem na uczelni jestem nienormalny? Zastanów się nad tym... Yhm...nie no skąd! Jakbym mógł tak pomyśleć.... Joke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Firekage 0 Napisano 19 Październik 2006 W ramach offtopa nawiazujac do tego co o POP powiedzial Haavok. POP Dusza Wojownika jesli sie nie myle za 20 zl od Cenegi. http://www.kolekcjaklasyki.pl/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 19 Październik 2006 Teraz jest promocja i można kupić wiele gier ze starego supersellera (min dusze wojownika) za 15 zł w internetowym sklepie cenegi. Tytuły objęte promocją to: Blitzkrieg: Antologia Twierdza: Krzyżowiec Kozacy: Antologia Prince of Persia: Piaski Czasu Thief: Deadly Shadows Rainbow Six 3: Złota Edycja Myst IV GRA PC Tom Clancy’s Splinter Cell: Pandora Tomorrow™ Far Cry Operation Flashpoint: Platynowa Edycja Sacred Plus Prince of Persia: Dusza Wojownika Odpowiedź że to POP: Piaski czasu jest oczywiście poprawna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 19 Październik 2006 Extra Ale WW mam oryginalną, kuzyn mi dał (dodatek do grafiki). Ale piaski czasu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 19 Październik 2006 Wrzucaj od razu punktację ze screenem bo się potem syf robi Knicz - 23 Sammy-s - 15 Firekage - 12 Tommy - 10 EF - 7 Clamoor - 7 Havoc - 5 Geo - 4 Michał - 3 DvD - 2 Qba - 2 Termi - 1 Hildek - 1 AndrzejSnk - 1 MANIAK - 1 Ps. Przeskoczyłeś w punktach szefa, nieładnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 19 Październik 2006 Wybacz, ale ostatnio zbierałem punkty z 2-3 stron wiec mialem prawo sobie odpuscic A szef to cienki jest i nie gra Tylko siedzi i mnie ochrzania za zbyt duże screen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 19 Październik 2006 A szef to cienki jest i nie gra Tylko siedzi i mnie ochrzania za zbyt duże screen Tak to już jest z szefami... Jedni mają względy, na innych się wyżywa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 19 Październik 2006 Kurna no, nie wiem co to jest - może casanova? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 19 Październik 2006 COOOO??????? Knicz nie wie?! Ludzie róbcie screena bo zaraz jeszcze posta wyedytuje! A to się kwalifikuje na jakiś sukces. Dałem screena którego Knicz nie może odgadnąć Yeaaaaahhh rzomdze Jak narazie żadnych podpowiedzi nie będzie Zobaczymy może jutro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Firekage 0 Napisano 20 Październik 2006 Knight of the temple?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 20 Październik 2006 Nie no dawaj jakas podpowiedź, bo nikomu nic do głowy nie przychodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 20 Październik 2006 Chyba bardziej sławna na PSie ale to z wersji PC. Ten atakujący mieczykiem to samuraj. Gra dosyć świeża. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 20 Październik 2006 Gra dosyć świeża. Eee, to nie dla mnie... W nowych tytułach wogóle się nie orientuję - brak czasu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach