Havoc 8 Napisano 4 Listopad 2006 Ooo....nie Kurcze, dam screena z mapy taktycznej w takim razie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 4 Listopad 2006 Galactic Civilizations II: Dread Lords Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 4 Listopad 2006 Jakby to powiedzieć wreszcie zadajesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 4 Listopad 2006 Knicz - 25 Sammy-s - 20 Firekage - 13 Tommy - 11 EF - 7 Clamoor - 7 Geo - 7 Havoc - 7 Michał - 3 DvD - 2 Qba - 2 Owiec - 1 Termi - 1 Hildek - 1 AndrzejSnk - 1 MANIAK - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 4 Listopad 2006 Microsoft Train Simulator (ew. Trainz Railroad Simulator 2006) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 4 Listopad 2006 Moim zdaniem Microsoft Train Simulator. Prace nad wersją 2 zostały wstrzymane i nie wiadomo, czy gra się ukaże Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 5 Listopad 2006 Geo zadaje. Tommy sobie zgumował dwójkę, co było nieuczciwe, bo w pierwotnej wersji ta dwójka tam była. A poza tym mam dla Ciebie dobrą wiadomość. Kuju pracuje obecnie nad grą Rail Simulator, która okaże się jakoś w przyszłym roku pod szyldem EA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 5 Listopad 2006 Geo zadaje. Tommy sobie zgumował dwójkę, co było nieuczciwe, bo w pierwotnej wersji ta dwójka tam była.Ne musisz mie tu od razu publicznie oskarżać Sammy - zmieniłem jak doczytałem, że nad 2 prace zostały wstrzymane. A w 1 część grałem dawno i pczątkowo myślałem że to screen z zapowiadanej jakiś czas temu 2. Moja nieuwaga i tyle. Geo zadaje A poza tym mam dla Ciebie dobrą wiadomość. Kuju pracuje obecnie nad grą Rail Simulator, która okaże się jakoś w przyszłym roku pod szyldem EA.A czemóż to ma być dobra wiadomość? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 5 Listopad 2006 Ne musisz mie tu od razu publicznie oskarżać Sammy - zmieniłem jak doczytałem, że nad 2 prace zostały wstrzymane. A w 1 część grałem dawno i pczątkowo myślałem że to screen z zapowiadanej jakiś czas temu 2. Moja nieuwaga i tyle. Geo zadaje Stwierdzam tylko fakt A czemóż to ma być dobra wiadomość? Bo to jest właśnie Train Simulator 2, tylko większy, lepszy, wspanialszy i ogólnie bardziej ekstra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 5 Listopad 2006 Bo to jest właśnie Train Simulator 2, tylko większy, lepszy, wspanialszy i ogólnie bardziej ekstra Super Punktacja: Knicz - 25 Sammy-s - 20 Firekage - 13 Tommy - 11 Geo - 8 EF - 7 Clamoor - 7 Geo - 7 Havoc - 7 Michał - 3 DvD - 2 Qba - 2 Owiec - 1 Termi - 1 Hildek - 1 AndrzejSnk - 1 MANIAK - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 5 Listopad 2006 Emergency 2? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 5 Listopad 2006 Nie e Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 5 Listopad 2006 No ja raczej też myślę, że to gra z serii Emergency. Skoro nie 2 to może 3? Bo nie jestem pewien, czy Emergency 4: Global Fighters For Life już wydano. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 5 Listopad 2006 Nie e Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 5 Listopad 2006 Fire Departament? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 5 Listopad 2006 Nie e. Aleście się uparli. A to takie banalne... Zbytnio kombinujecie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 6 Listopad 2006 GTA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 6 Listopad 2006 sim city 4? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 6 Listopad 2006 Knicz, konkretniej proszę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 6 Listopad 2006 Jeśli konkretniej no to: Sim City 4 Rush Hour. Ale nie wiem czy mi się to liczy Jak nie to licz Kniczowi i niech zadaje szybko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 6 Listopad 2006 W każdym bądź razie odpowiedź dobra, a screen jest charakterystyczny na SC4: RH. Havoc zadaje. Tak wcześniej robiliśmy, więc trzymajmy się tego. Kto pierwszy, ten lepszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 6 Listopad 2006 Zmylił mnie ten helikopter Następnym razem starajcie się dawać wieksze screeny ok? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 8 Listopad 2006 Sorki za opóźnienie Popołudniu będzie screen. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 8 Listopad 2006 No i proszę. Ciekawe czy ktoś to zna p.s. to są 2 obrazki scalone, widać zreszta w połowie że neibardzo się łączą ze sobą To tak dla ułatwienia zrobiłem bo są małe i wogóle takie jakieś niewyraźne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 8 Listopad 2006 Worms 1? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach