Sammy-s 0 Napisano 25 Październik 2006 Nareszcie - myślałem, że polecicie do 1410 . Geo zadaje . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 25 Październik 2006 Geo, ale nie takiego jak zawsze że nawet nie wiadomo co to za gatunek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 26 Październik 2006 Knicz, specjalnie dla Ciebie coś b. łatwego - jeśli chodzi o określenie gatunku, choć z tytułem też nie powinno być najmniejszych problemów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 26 Październik 2006 Teraz dosłownie zgaduje ;] Anno 1620? Czy jakoś tak się gra nazywa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 26 Październik 2006 Tropico 2: Zatoka Piratów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 26 Październik 2006 Tak tak, to musi być Tropico Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 26 Październik 2006 Precyzyjna odp. Sammy. B. db. Zadajesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 26 Październik 2006 Knicz - 23 Sammy-s - 18 Firekage - 12 Tommy - 10 EF - 7 Clamoor - 7 Havoc - 5 Geo - 5 Michał - 3 DvD - 2 Qba - 2 Termi - 1 Hildek - 1 AndrzejSnk - 1 MANIAK - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 0 Napisano 26 Październik 2006 Totalny strzal SinCity? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 26 Październik 2006 pudło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 26 Październik 2006 hmm, to może jakaś seria Civilization? konkretnie będę precyzował dopiero jak będzie dobry trop Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Napisano 26 Październik 2006 Totalny strzal SinCity? to może przez m (SimCity) z 4 na końcu ale to też strzał <i tak wiem że żle > Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 26 Październik 2006 Na pewno nie jest to żadna z części SimCity, bo jestem fanem serii i bym poznał od razu. Ale co to jest, nie mam pojęcia Może rozpikselowane City Life? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 27 Październik 2006 Kurna, dacie screena bez huda, i zgaduj tu panie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 27 Październik 2006 Geo zadaje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Napisano 28 Październik 2006 no Marek czekamy na screena Punktacja: Knicz - 23 Sammy-s - 18 Firekage - 12 Tommy - 10 EF - 7 Clamoor - 7 Geo - 6 Havoc - 5 Michał - 3 DvD - 2 Qba - 2 Termi - 1 Hildek - 1 AndrzejSnk - 1 MANIAK - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 28 Październik 2006 To było City Life? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 28 Październik 2006 dungeon kepper 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 28 Październik 2006 dungeon kepper 2 A Knicz tylko polował na nowego screena, zero szans dla innych... Dawaj nowy obrazek, też jestem niemal pewien że Dungeon Keeper Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 28 Październik 2006 Proste jak budowa cepa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 28 Październik 2006 don't know maybe SWAT? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 28 Październik 2006 a dokładniej SWAT 4: Syndykat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 28 Październik 2006 Kurcze, tą to i ja znam. Ale za późno wpadłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 28 Październik 2006 Witaj w gronie nabijaczu postów Jest może na forum możliwość subskrycji tematu przez sms? Warto by coś takiego wprowadzić...dla mnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 29 Październik 2006 Tak, to swat 4:syndykat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach