Firekage 0 Napisano 20 Październik 2006 Ninja Gaiden albo Tenchu , ale wybieram 2 mimo , ze widzialem to i mialo to lepsza grafe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 20 Październik 2006 Havoc potwierdzaj albo dopisuj punkta i dawaj nowego screena, bo czas leci a punktów nie przybywa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 20 Październik 2006 Przykro mi ale niezgadliście Serio, niemyślałem że to sprawi aż tyle trudności ;] Zaraz dam nowy screen z tej samej produkcji, ale to już powinno być na "kto pierwszy ten lepszy" bo chyba większość się zorientuje Może teraz ktoś...?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 20 Październik 2006 onimusha? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 20 Październik 2006 No nareszcie! Brawo Musiałem Jean'a Reno pokazać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 20 Październik 2006 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 21 Październik 2006 Podpowiedź? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 22 Październik 2006 pierwsza część serii gier w odcinkach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Napisano 23 Październik 2006 Sammy następny screen wrzucaj tylko teraz łatwiejszy Punktacja: Knicz - 23 Sammy-s - 17 Firekage - 12 Tommy - 10 EF - 7 Clamoor - 7 Havoc - 5 Geo - 4 Michał - 3 DvD - 2 Qba - 2 Termi - 1 Hildek - 1 AndrzejSnk - 1 MANIAK - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 23 Październik 2006 Kurcze no, a ja 'wiedziałem' tylko nie daliście mi szansy odgadnąc... a teraz już za późno Wrzucaj zatem Sammy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 23 Październik 2006 to była gra Sam and Max: Culture Shock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Napisano 23 Październik 2006 Airport Tycoon 3? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 23 Październik 2006 to była gra Sam and Max: Culture Shock Zaraz, zaraz - ta gra jeszcze nie wyszła! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 23 Październik 2006 Wyszła. Od 16 października jest dostępna na Gametapie . To nie AT3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 23 Październik 2006 Pikselowaty MS Flight Simulator X? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 23 Październik 2006 nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Napisano 24 Październik 2006 Podpowiedz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 24 Październik 2006 Bardziej Geo niż Andrzejsnk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 24 Październik 2006 Fly! II? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 24 Październik 2006 coraz chłodniej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 24 Październik 2006 No to wracamy do dzieł MS Flight Simulator 98 lub 2000? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 25 Październik 2006 zlituj się i podaj w końcu właściwą cyferkę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 25 Październik 2006 Flight Simulator 99 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 25 Październik 2006 Microsoft Flight Simulator 2004: A Century of Flight Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 25 Październik 2006 Flight Simulator 2002 Bankowo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach