darek_dade 2 Napisano 24 Czerwiec 2006 Wlasnie... glupio bylo jak jacys znajomi przychodzili i jak dosiadywali do mojego kompa to nie mieli pojecia co robic, bo ich znajomosc polskiego... nie znaja polskiego przeciez oczywiste. Zainstalowalem wiec windowsa angielskiego, ale nie chcem tracic polskich liter. Tymbardziej, ze jak ktos pisze do mnie na gg to sie krzaczki pojawiaja i jest glupio. Czy mozna sciagnac polskie litery do windowsa (nie wiem jak inaczej spytac)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ubuakri 0 Napisano 25 Czerwiec 2006 Zapytaj Geo Mam identyczny problem Ale kiedy piszesz do kogos kto ma windowsa po polsku on widzi normalne literki Takie szczescie w nieszczesciu :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 25 Czerwiec 2006 Zapytaj Geo Mam identyczny problem Ale kiedy piszesz do kogos kto ma windowsa po polsku on widzi normalne literki Takie szczescie w nieszczesciu :/ <{POST_SNAPBACK}> Ja już sobie poradziłem... Wszystko jest w panelu i ustawieniach regionalnych. Trzeba wszędzie ustawić Polish, i klawiaturę polski programista i jest git. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qdi 0 Napisano 23 Sierpień 2006 Tak mam podobny prablem ale ale w ustawieniach nie ma polish "programisty" tylko samo polish wiec i tak jest kapa, bo zeby miec "ł" musze wciskac "Caps Lock"+"shift"+"Ctr" nie pytajcie jak to działa ze jest ł - ale działa. mimo to nie pod "palce" mi wbijanie takiego ł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Clamoor Napisano 23 Sierpień 2006 poszukać wersji windowsa 4 dominicanes specjalna wersja windowsa zrobiona na specjalne zamówienie dominikanów, jednym kliknieciem zmienia sie np cały interfejs jezykowy :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qdi 0 Napisano 25 Sierpień 2006 co to jest??? nie poprostu jakiegos pakietu jezykowego albo cos w tym stylu do sciagniecia?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Napisano 26 Sierpień 2006 co to jest??? nie poprostu jakiegos pakietu jezykowego albo cos w tym stylu do sciagniecia?? <{POST_SNAPBACK}> Multilingual User Interface Pack - pakiet językowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach