Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
AndrzejSnk

Mistrzostwa Świata 2006

Rekomendowane odpowiedzi

POLSKA!!!

:lol:

a tak serio to pewnie Brazylia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak zwykle w opinii fachowców faworytem nr 1 jest Brazylia. Jednakże dobrze prezentują się także jedenastki Argentyny, Holandii, Portugalii czy nawet... Ghany! Niespodziankę może zrobić także reprezentacja Czech, czy Korei Płd. Wśród faworytów wymienia się także drużyny z Włoch, Hiszpanii, Francji, czy wreszcie samego gospodarza - Niemiec. Jednakże wydaje mi się, że nie stać te drużyny na końcowy sukces. A jak będzie czas pokaże. Tymczasem Wielce faworyzowana Hiszpania męczy się z Tunezją... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Męczy się męczy, ale ładnie i zasłużenie wygrała :)

Mój faworyt? Państwo na pewno nie z Europy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę że Brazylia wygra

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
optymista ^^

to nie był optymizm tylko żart, na optymizm już dawno zapuźno bo jedyna szansa na wyjście Polski z grupy to wysadzenie autobusu Niemiec lub Ekwadoru w powietrze :D , a wiecie że to jest niezła myśl hmm trzeba to będzie rozwarzyć, tylko czy ktoś widział może odcinek Mc Gaywera (nie wiem jak to się pisze) gdzie z dwóch zapałek i kawałka drutu robił małą bombę atomową?? przydała by się teraz ta wiedza :lol: :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Argentyna, Brazylia, Anglia, Francja te panstwa obstawiam, ale rzeczywiscie Brazylia ma najwieksze szanse, z reszta jak zwykle... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kibice hiszpańscy mogą być spokojni - reprezentacja tego kraju wygra piłkarskie mistrzostwa świata, które odbywają się w Niemczech. Przepowiedział to bowiem... Nostradamus.

Popularny dziennik hiszpański "20 minutos" opublikował przepowiednię słynnego jasnowidza sprzed kilkuset lat. Na jej podstawie redakcja wysnuła wniosek, że hiszpańscy piłkarze zostaną mistrzami świata.

Przepowiednia brzmiała następująco: "Kiedy siódmy miesiąc 2006 roku się skończy, król Hiszpanii przekroczy Pireneje wraz ze swą armią. Legiony Belzebuba będą go oczekiwać, aby stoczyć wielką bitwę w centrum Europy. I uda się zwyciężyć złego ducha. Święty Graal wróci do Hiszpanii wraz z triumfującym królem".

Według swobodnej interpretacji dziennikarzy, ta przepowiednia oznaczać ma, że to Hiszpania zdobędzie piłkarski Puchar Świata. Nie podano jedynie, kto ma być owym Belzebubem...

Czyżby? Czemu nie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Belzebub?... Jaka drużyna zwana jest diabłami? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeszcze mojego głosu nie było ja mysle że wygra Argentyna lub Hiszpania - wkoncu nostradamus to przepowiedział

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jeszcze mojego głosu nie było ja mysle że wygra Argentyna lub Hiszpania - wkoncu nostradamus to przepowiedział

A nie przypadkiem Holandia była państwem, który miał zdobyć największe trofeum w środkowej części Europy ?

Brazylia i tak wygra !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie trafiłem więc teraz typuje

1. Brazylia

2. Niemcy

3. Portugalia

4. Włochy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Brazylia

2. Niemcy

3. Portugalia

4. Włochy

Zbowu nie trafiłeś...

Finał Niemcy - Francja (ew. Portugalia), mistrzem zostaną gospodarze... :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nestety Brazylia kaput, omg tragedia :(:( :|, teraz pozostaje druzyna z polskimi napastnikami ... Podolski, Klose... Ah joo, to zesmy sie pocieszyli, ze szfaby wygraja ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja się cieszę że Niemcy odpadły. Jeszcze tylko Francja by się przydała out...

Finał Portugalia - Włochy byłby nice jak dla mnie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale niestety bedzie Francja - Wlochy

No i mistrzami beda Francuzi, chyba, ze sie cud stanie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Brazylia

2. Niemcy

3. Portugalia

4. Włochy

heh no to jeszcze raz

1 Francja

2 Włochy

3 Niemcy

4 Portugalia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja jednak typuje włochów na mistrzów. Trzecie dla Niemców.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

popieram przedmówcę, też uważam że włosi zostaną mistrzami, bo to że niemcy będą nr.3 to wg mnie nie ulega wątpliwości

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...