AndrzejSnk 2 Zgłoś Napisano 19 Czerwiec 2006 Jak myślicie kto wygra tegoroczne MS w piłce nożnej ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Zgłoś Napisano 19 Czerwiec 2006 POLSKA!!! a tak serio to pewnie Brazylia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Zgłoś Napisano 19 Czerwiec 2006 POLSKA!!! optymista ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Zgłoś Napisano 19 Czerwiec 2006 Jak zwykle w opinii fachowców faworytem nr 1 jest Brazylia. Jednakże dobrze prezentują się także jedenastki Argentyny, Holandii, Portugalii czy nawet... Ghany! Niespodziankę może zrobić także reprezentacja Czech, czy Korei Płd. Wśród faworytów wymienia się także drużyny z Włoch, Hiszpanii, Francji, czy wreszcie samego gospodarza - Niemiec. Jednakże wydaje mi się, że nie stać te drużyny na końcowy sukces. A jak będzie czas pokaże. Tymczasem Wielce faworyzowana Hiszpania męczy się z Tunezją... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Zgłoś Napisano 19 Czerwiec 2006 Męczy się męczy, ale ładnie i zasłużenie wygrała Mój faworyt? Państwo na pewno nie z Europy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Zgłoś Napisano 19 Czerwiec 2006 Myślę że Brazylia wygra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Zgłoś Napisano 19 Czerwiec 2006 optymista ^^ <{POST_SNAPBACK}> to nie był optymizm tylko żart, na optymizm już dawno zapuźno bo jedyna szansa na wyjście Polski z grupy to wysadzenie autobusu Niemiec lub Ekwadoru w powietrze , a wiecie że to jest niezła myśl hmm trzeba to będzie rozwarzyć, tylko czy ktoś widział może odcinek Mc Gaywera (nie wiem jak to się pisze) gdzie z dwóch zapałek i kawałka drutu robił małą bombę atomową?? przydała by się teraz ta wiedza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
M@Ly 0 Zgłoś Napisano 20 Czerwiec 2006 Argentyna, Brazylia, Anglia, Francja te panstwa obstawiam, ale rzeczywiscie Brazylia ma najwieksze szanse, z reszta jak zwykle... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Zgłoś Napisano 20 Czerwiec 2006 Kibice hiszpańscy mogą być spokojni - reprezentacja tego kraju wygra piłkarskie mistrzostwa świata, które odbywają się w Niemczech. Przepowiedział to bowiem... Nostradamus. Popularny dziennik hiszpański "20 minutos" opublikował przepowiednię słynnego jasnowidza sprzed kilkuset lat. Na jej podstawie redakcja wysnuła wniosek, że hiszpańscy piłkarze zostaną mistrzami świata. Przepowiednia brzmiała następująco: "Kiedy siódmy miesiąc 2006 roku się skończy, król Hiszpanii przekroczy Pireneje wraz ze swą armią. Legiony Belzebuba będą go oczekiwać, aby stoczyć wielką bitwę w centrum Europy. I uda się zwyciężyć złego ducha. Święty Graal wróci do Hiszpanii wraz z triumfującym królem". Według swobodnej interpretacji dziennikarzy, ta przepowiednia oznaczać ma, że to Hiszpania zdobędzie piłkarski Puchar Świata. Nie podano jedynie, kto ma być owym Belzebubem... Czyżby? Czemu nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
DvD 0 Zgłoś Napisano 23 Czerwiec 2006 Belzebub?... Jaka drużyna zwana jest diabłami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Zgłoś Napisano 23 Czerwiec 2006 Belzebub?... Jaka drużyna zwana jest diabłami? <{POST_SNAPBACK}> Manchester United Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Zgłoś Napisano 23 Czerwiec 2006 jeszcze mojego głosu nie było ja mysle że wygra Argentyna lub Hiszpania - wkoncu nostradamus to przepowiedział Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tomek{Xtreme} 0 Zgłoś Napisano 1 Lipiec 2006 jeszcze mojego głosu nie było ja mysle że wygra Argentyna lub Hiszpania - wkoncu nostradamus to przepowiedział <{POST_SNAPBACK}> A nie przypadkiem Holandia była państwem, który miał zdobyć największe trofeum w środkowej części Europy ? Brazylia i tak wygra ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Zgłoś Napisano 1 Lipiec 2006 jeszcze mojego głosu nie było ja mysle że wygra Argentyna lub Hiszpania - wkoncu nostradamus to przepowiedział <{POST_SNAPBACK}> nie trafiłem więc teraz typuje 1. Brazylia 2. Niemcy 3. Portugalia 4. Włochy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Zgłoś Napisano 1 Lipiec 2006 nie trafiłem więc teraz typuje 1. Brazylia 2. Niemcy 3. Portugalia 4. Włochy <{POST_SNAPBACK}> Zbowu nie trafiłeś... Finał Niemcy - Francja (ew. Portugalia), mistrzem zostaną gospodarze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Luk33 0 Zgłoś Napisano 1 Lipiec 2006 Brazylia i tak wygra ! <{POST_SNAPBACK}> a FIGE tylko byle nie figo litości jak widze tego buca to sie noz w kieszeni otwiera :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
M@Ly 0 Zgłoś Napisano 2 Lipiec 2006 Nestety Brazylia kaput, omg tragedia :( :|, teraz pozostaje druzyna z polskimi napastnikami ... Podolski, Klose... Ah joo, to zesmy sie pocieszyli, ze szfaby wygraja ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Zgłoś Napisano 4 Lipiec 2006 Mój faworyt? Państwo na pewno nie z Europy. <{POST_SNAPBACK}> No to już nie mam faworyta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tomek{Xtreme} 0 Zgłoś Napisano 4 Lipiec 2006 No to już nie mam faworyta <{POST_SNAPBACK}> Jak większość niby-kibiców, nawet takich jak ja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Zgłoś Napisano 5 Lipiec 2006 A ja się cieszę że Niemcy odpadły. Jeszcze tylko Francja by się przydała out... Finał Portugalia - Włochy byłby nice jak dla mnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
M@Ly 0 Zgłoś Napisano 5 Lipiec 2006 Ale niestety bedzie Francja - Wlochy No i mistrzami beda Francuzi, chyba, ze sie cud stanie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Luk33 0 Zgłoś Napisano 5 Lipiec 2006 a co w tym zlego :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Zgłoś Napisano 6 Lipiec 2006 nie trafiłem więc teraz typuje 1. Brazylia 2. Niemcy 3. Portugalia 4. Włochy <{POST_SNAPBACK}> heh no to jeszcze raz 1 Francja 2 Włochy 3 Niemcy 4 Portugalia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Zgłoś Napisano 6 Lipiec 2006 A ja jednak typuje włochów na mistrzów. Trzecie dla Niemców. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Zgłoś Napisano 6 Lipiec 2006 popieram przedmówcę, też uważam że włosi zostaną mistrzami, bo to że niemcy będą nr.3 to wg mnie nie ulega wątpliwości Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi