Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio zainstalowalem sobie linuxa (juz nie mam, bo brat chcial grac) i przed instalacja nagralem sobie najwazniejsze dokumenty na plytke wielokrotnego zapisu DVD+RW. Po zainstalowaniu linuxa wlozylem ta plytke, odczytalo mi ja bez problemow, narazie nic nie zgrywalem, bo jeszcze nie chcialem, wyjalem plytke, zrobilem cos tam jeszcze, a pozniej jak ja spowrotem umiescilem w napedzie, to juz mi pokazywalo nie foldery ale jakies pliki po 0b. Probowalem to alkoholem zalatwic, ale nic to nie dalo, bo w obrazie tez sa pliki 0b, a plyte czyta jak normalnie by zajmowala 4,3gb.

Jezeli macie jakiekolwiek pomysly na ten temat, to prosze o pomoc.

Ponizej sceeny:

http://img205.imageshack.us/my.php?image=screen8my.jpg

http://img112.imageshack.us/my.php?image=screen27dr.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakiś program do odzyskiwania danych (miałem podobny przypadek ale na okienkach)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaki program proponujesz, bo jeszcze nigdy nie mialem czegos takiego i nie wiem :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

EasyRecovery Professional

Jest najlepszy...ale płatny, albo to jakoś obejdziesz albo wydaj 700-1500zł na program :)

Ja też musiałem go używać i powiem szczerze że jest skuteczny chwile po wydarzeniu, jakiś format, uszkodzenie plików, wirus itd...ale potem to już z jednego pliku robi ci kilkanaście plików z dziwnymi rozszerzeniami których za ** nie da się połączyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale na płycie pliki się nie zmianiają, to jest kwestja sesji

napisz czy udało Ci się rozwiązać ten problem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh, zapomnialem ze chodzi o odzyskanie z CD :D NO to powinno zadziałać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udalo mi sie odzyskac dane!! :D

Programik: R-Studio

Odzyskal mi wiekszosc zagubionych danych, dzieki ze przypomnieliscie mi o revoverach!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...