darek_dade 2 Napisano 25 Październik 2006 A może ktoś tu zajrzy i będzie chciał sam spróbować rozwiązać? Wyslij mu odpowiedz na PW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 25 Październik 2006 Jedyne książki jakie przeczytałam Dana Browna to "Kod Da Vinci" i "Anioły i Demony". Druga książka była o wiele lepsza moim zdaniem chociaż "Kod" nie był najgorszy . Teraz sobie przypomniałam że też kiedyś czytałam "Dzieci z dworca Zoo" to była zajebista książka! Straszna ale bardzo mi się podobała. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 25 Październik 2006 Tommy, przekaż PW... nie czytałem to nie wiem o co kaman, ale rozwiązania (a raczej sposobu) jestem ciekawy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 25 Październik 2006 Mi też możesz dać. Ja czytałem wszytskie książki, ale już nie pamiętam jaka tam była metoda rozszyfrowywania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 14 Styczeń 2007 zakładając poziom docelowego czytelnika zagadki nie mogą być trudniejsze od zadań domowych przedszkolaków ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 14 Styczeń 2007 Ohh wspaniale, powiedz coś jeszcze prosze! Błagam nawet! Pd. Właśnie zacząłem czytąc "Boży wojownicy" Sapkowskiego - nawet nawet... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 17 Styczeń 2007 zakładając poziom docelowego czytelnika zagadki nie mogą być trudniejsze od zadań domowych przedszkolaków ;] Brawo, widać że nawet nie wiesz o czym była rozmowa...Coś jeszcze powiesz ciekawego? Wraz z qbą z przyjemnością posłuchamy, trochę kabaretu nikomu nie zaszkodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi