Qba 4 Napisano 6 Grudzień 2005 Hehe co dostaliście pod poduche? Ja dostałem czekoladowego mikołaja do zjedzenia hihi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 6 Grudzień 2005 Hehe co dostaliście pod poduche? Ja dostałem czekoladowego mikołaja do zjedzenia hihi <{POST_SNAPBACK}> Nic nie dostałem Mikołaj o mnie zapomniał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 6 Grudzień 2005 Napewno nie zapomniał Mikołaj nie zapomina, nawet o Tobie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Napisano 6 Grudzień 2005 O mnie też zapomniał. Pewnie byłem niegrzeczny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 6 Grudzień 2005 Już Ci mówiłem żębyś wieczorem szukał czarnego Mercedesa pod poduszką Poczekaj jeszcze chwilkę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Napisano 6 Grudzień 2005 Czarnego Mercedesa? O ile mi wiadomo, zamawiałem Jaguara... [i biurowiec, sekretarkę, czas wolny, prawo jazdy, i notebooka jeszcze] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dex 2 Napisano 6 Grudzień 2005 ale nawet św Mikołaj nie jest wszechmogący i nic nie poradzi na to że za dużo osób zamówiło jaguary i w fabryce sie nie wyrabiają Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Napisano 6 Grudzień 2005 Ale święty Mikołaj ma własne fabryki - kupuje tylko licencje i technologie i skrzaty robią, co trzeba A skoro oni się nie wyrabiają, to trzeba im obciąć pensje, ale przenieść zakłady do Chin (choć tam ze śniegiem ciężko). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 6 Grudzień 2005 Czarnego Mercedesa? O ile mi wiadomo, zamawiałem Jaguara... [i biurowiec, sekretarkę, czas wolny, prawo jazdy, i notebooka jeszcze] <{POST_SNAPBACK}> Cos ostatnio wspominales ze Ci za duzo laptopow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Napisano 6 Grudzień 2005 Za dużo laptopów do testów Ale mimo to prywatny laptop by się przydał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Napisano 6 Grudzień 2005 <smutny> napisałem list do świętego Mikołaja o civilization iv - dzień się już kończy, a ja civki nie dostałem <smutny> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
mlody 0 Napisano 6 Grudzień 2005 Wszystkiego najlepszego z okazji Mikołajek:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 6 Grudzień 2005 Rozmawiałem dziś z mikołajem Sammy civilization IV dostaniesz jeszcze dziś Geo, przykro mi ale już nie ma Jaguarów, ale Mercedes napewno będzie :* Milutki dzień Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Napisano 6 Grudzień 2005 Wszystkiego najlepszego z okazji Mikołajek:D Dzięki I witamy na forum Rozmawiałem dziś z mikołajem Sammy civilization IV dostaniesz jeszcze dziś Geo, przykro mi ale już nie ma Jaguarów, ale Mercedes napewno będzie :* Milutki dzień Życzenie Sammy'ego zostanie spełnione, a moje nie e Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 6 Grudzień 2005 To nie chcesz Mercedesa? Powiem wszystko Mikołajowi, bardzo niewdzięcznie się zachowałeś, bardzo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 6 Grudzień 2005 we Wrocku na razie dostałem rękawiczki i cukerek marcepanowy ciekawe co czeka w domu.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Napisano 7 Grudzień 2005 nie zostało spełnione - rzucam Mikołaja, od dzisiaj jestem wyznawcą Dziadka Mroza! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
DvD 0 Napisano 10 Grudzień 2005 nie zostało spełnione - rzucam Mikołaja, od dzisiaj jestem wyznawcą Dziadka Mroza! <{POST_SNAPBACK}> Towarzysz Dziadek Mróz niech żyje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Napisano 10 Grudzień 2005 Mikołaj także do mnie nie prztszedł :/ Rozważe podpisanie kotraktu z Dziadkiem Mrozem, ew. z Pszczółką Mają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Napisano 10 Grudzień 2005 Pszczółką Mają powinien się najpierw zająć sąd lustracyjny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi