Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
darek_dade

NFS: MW Demo już w Internecie

Rekomendowane odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe już grałem, wypas giera i dobrze skonfigurowana, grafa cud miód, aa jeszce jedno :P jak ktoś chce mieć nfs:mw po polsku to proszę bardzo, zaraz Wam napiszę jak to zrobić :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A więc tak jak mówiłem zmieniamy wpis w rejstrze!!HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA Games\Need for Speed Most Wanted Demo i tam "Language" zmieniamy z "English US" na "Polish" i już :) następnie zmieniamy w "Locale" tez na "Polish" i dziala :)

to samo robimy w HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA Games\Need for Speed Most Wanted Demo\1.0 :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A więc tak jak mówiłem zmieniamy wpis w rejstrze!!HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA Games\Need for Speed Most Wanted Demo i tam "Language" zmieniamy z "English US" na "Polish" i już :) następnie zmieniamy w "Locale"  tez na "Polish" i dziala :)

to samo robimy w HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA Games\Need for Speed Most Wanted Demo\1.0 :P

Spoko, ale po co tłumaczyć samochodówke :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh czyli mogłem tego nie dawać, chciałem pomóc, chciałem żęby było milej jak zobaczysz polskie literki zamiast innych

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego, co widzę, gra wygląda się naprawdę nieźle :D Tak, choćbyśmy poruszali się w jakimś namalowanym farbami obrazie :) Ciekawe :D

W Polsce premiera będzie miała miejsce 25 listopada. Wypadałoby, aby na PC Centre znalazła się recenzja tego tytułu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W Polsce premiera będzie miała miejsce 25 listopada. Wypadałoby, aby na PC Centre znalazła się recenzja tego tytułu :)

Trzymam moje prywatne kciuki za pana Jarzębowskiego z EA.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I słusznie :) Bo warto byłoby mieć w swoich (mam na myśli PC Centre) zbiorach artykuł na temat tej gry :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i grałem już w pełną wersję NFS:MW. Gra się bardzo fajnie, ale jakoś mnie to nie wciągnęło do końca. Spora ilość błędów z dema została poprawiona, lecz nie wszystkie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Również grałem w pełną wersję. Zachwyciła mnie grafika (nie spodziewałem się takiej na Radku 9550 ;) ), ale jakoś nie mam ochoty grać więcej. Może to przyjdzie z czasem ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

myślałem że to będzie lepsza bo po dłuższej grze się nudzi (jak każda) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

grałem w 1 część (monotonia) ale w 2 już coś się dzieje tak jak w MW ale jest nie wiele lepsza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...