michasiek 0 Napisano 17 Maj 2004 Niedawno pojawiła się beta wersja Nowej wersji Ski Jump - jak Wam się podoba? Mi z początku przeszkadzało nowe ujęcie kamery, lecz po pewnym czasie się przyzwyczaiłem. PS - podajce swoje odległosci na skoczniach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaughter 0 Napisano 17 Maj 2004 hmm niewidziałem ale napewno jak michasiek zapodasz recenzje to zobacze i przeczytam oco chodzi:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Napisano 17 Maj 2004 Recenzji raczej nie będzie - to beta przez duże B, oferuje dwie skocznie... Z moich spostrzeżeń - warto zagrać choćby dla widoku upadającego zawodnika... więcej nie zdradzę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
filipk 0 Napisano 22 Maj 2004 On spada jak czysty anemik ,ale jak wyjdzie wersja pełna to napewno będzie jakieś przełom w DSJocie. Pozdr. Filip :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Napisano 22 Maj 2004 spada jak spada, ale nieźle się odbija - jak kłoda ps - skoczył ktoś więcej niż 198m? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 23 Maj 2004 Zapodajcie linka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Napisano 23 Maj 2004 Zapodajcie linkaNie czytasz niusów... http://www.pcc.pl/modules.php?name=Downloa...op=getit&lid=77 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
srekal34 0 Napisano 23 Maj 2004 Oj Sammy nieładnie :-P A gra jest taka sobie moim zdaniem...nie ma tego czegoś co dawne wersje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Napisano 23 Maj 2004 Oj Sammy nieładnie :-P A gra jest taka sobie moim zdaniem...nie ma tego czegoś co dawne wersje... Ma to coś i jeszcze więcej - skoczka akrobatę, potrafiącego po upadku wywinąć kilka salt potrójnych :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
srekal34 0 Napisano 23 Maj 2004 No ale czego oczekiujesz po becie....zobaczymy jak to bęędzie w pełnej wersji.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SoulHunter 0 Napisano 23 Maj 2004 pograłem trochę i powiem jedno - od skoków narciarskich 2004 to anpewno lepsze, ale mniej wciagajace niż DSJ2.1... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janiol 0 Napisano 23 Maj 2004 Ja też trochę pograłem... i mi się podoba:D trzeba się do niej przekonać....na pczoatku gra się słabo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Napisano 31 Maj 2004 Jak dla mnie - zapowiedź kolejnego hitu :] 202m :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
filipk 0 Napisano 31 Maj 2004 skoczyłem 209 m !!! Brawa dla mnie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Napisano 31 Maj 2004 skoczyłem 209 m !!! Brawa dla mnie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Musiało nieźle wiać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
filipk 0 Napisano 31 Maj 2004 Żeby tylko nieźle.... :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 1 Czerwiec 2004 Ech, te zbawienne skutki objadania się fasolką Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Napisano 1 Czerwiec 2004 Ech, te zbawienne skutki objadania się fasolką Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach