michasiek 0 Napisano 12 Maj 2004 Masz kłopot ze stworzeniem jakiegoś algorytmu/zapisaniem go w którymś z popularnych języków programowania? - to miejsce dla Ciebie, postaramy się pomóc! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 5 Lipiec 2004 Nom, Michaś się zna na tym - na pewno pomoże Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Napisano 5 Lipiec 2004 Nom, Michaś się zna na tym - na pewno pomoże niby ja się znam? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 17 Listopad 2005 no to dawajta ludziska, mam BIG problem ze wszystkim jeśli chodzi o programowanie w C. Znacie jakieś strony www gdzie jest anuka tego języka od podstaw?!!! help Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 18 Listopad 2005 no to dawajta ludziska, mam BIG problem ze wszystkim jeśli chodzi o programowanie w C. Znacie jakieś strony www gdzie jest anuka tego języka od podstaw?!!! help <{POST_SNAPBACK}> Ale ćućmok, zajrzyj topic niżej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 18 Listopad 2005 oj tam każdy może zabłądzić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Justina 0 Napisano 3 Listopad 2007 Proszę o pomoc !! Mógł by mi ktoś na niedzielę stworzyć taki algorytm : " Ala i Ewa dostają kieszonkowe. Ojciec daje im je przez 30 dni na przemian ( raz Ewie raz Ali) o dziennie kwota wzrasta o 10% . Przyjmijmy że Ala dostała pierwsza 10 zł. Ile po 30 dniach zgromadzi każda z nich ? PROSZę O POMOC !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 3 Listopad 2007 Algorytm w sensie schemat blokowy? Mi to przypomina jakieś banalne zadanie matematyczne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siarus 0 Napisano 4 Listopad 2007 pewnie chodzi o rąby, kwadraty itp. w jaki sposob dziala petla, pokazac to na rysunku ? tak ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Justina 0 Napisano 4 Listopad 2007 Tak. Własnie o to chodzi ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach