Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
michasiek

Kabareton PC Café - Ciekawy tekst z "Bravo"

Rekomendowane odpowiedzi

"Drogie Bravo, drodzy koledzy i koleżanki.Mam na imię Dagmara i mam 19 lat. Moja sytuacja jest bardzo krepująca i nie wiem co teraz mam zrobić. Jestem już dorosłą dziewczyną i mam wspaniałego chłopaka o imieniu Marcin, którego kocham ponad życie i myślę ze on odwzajemnia moje uczucie. Jesteśmy już razem 6 miesięcy i postanowiliśmy dokonać Aktu Miłosnego, aby umocnić nasz związek. Nie fart polega na tym że ja jestem dziewicą, a z tego co wiem On jest już doświadczonym mężczyzną.

Bardzo obawiałam się że nie spełnię jego oczekiwa , po prostu zawiodę! Na dodatek wszystkie moje koleżanki potraciły już dziewictwo i żeby mieć o czym rozmawiać z nimi, powiedziałam że ja również nie jestem jak to się mówi potocznie "cnotką". O tym fakcie dowiedział się Marcin od mojej koleżanki, Moniki, która jest jego dobrą znajomą. Gdy Marcin zapytał czy to prawda nie zaprzeczyłam. Ustaliliśmy nasz Pierwszy Raz na najbliższy weekend, ponieważ Marcina rodzice jadą na wesele. Bardzo się obawiałam bólu, oraz tego że Marcin posądzi mnie o kłamstwo, więc postanowiłam jakoś sobie poradzić. Nie chciałam przespać się z "pierwszym lepszym" gdyż kocham Marcina i chcę aby to on był moim Pierwszym Mężczyzną!!

Akurat zdarzyło się tak że byłam sama w domu i postanowiłam uporać się z moja błona dziewiczą. Nie chciałam robić tego palcami ani jakimś twardym przedmiotem a na wibrator niestety nie było by mnie stać. Poszłam więc do lodówki i zobaczyłam nadającą się do mojego czynu kaszankę. Odpowiadała mi rozmiarem i grubością, była trochę za zimna i za twarda więc postanowiłam ja podgotować. Kiedy nareszcie ostygła, nasmarowałam ja wazeliną, i zaczęłam wkładać ją do pochwy. Poddałam się chyba za bardzo chwili i za bardzo ją ścisnęłam. Wtedy stało się najgorsze co mogło się stać!! KASZANKA SIę ZŁAMAŁA!!!!!!!!! Rozpaczliwie próbowałam ją wyjąć palcami ale chyba trochę za bardzo ją rozgotowałam i niektóre kawałki kaszanki zostały mi w pochwie i nie mogę ich wyjąć!

Wstydzę się iść do ginekologa a za kilka dni wyczekiwany przez naszą dwójkę upojny weekend!! Nie wiem co mam zrobić i do kogo się zwrócić.

Co teraz pomyśli o mnie Marcin!! BŁAGAM POMÓŻCIE!!!

Zrozpaczona

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie no rekord :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

stare jak świat! A widziałeś wersję z miodem? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stare, nie stare. Ale genialne. Po prostu cud miód i orzeszki. Kobieta na poziomie pisze do piśmidła odpowiajającego jej inteligencji. Ech... Genialne :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

buhhahhahahhahhhahhhahhahhahhahhahhhaaaaaaaaaaaaaaaa

Eeeej no, duzo rzeczy juz słyszalam - ogórek, marchewka..ale kaszanka to jest mistrzostwo:P Swoją drogą, ciekawe ile autor dostał za wymyslenie takiego pikantnego kawałka, bo trudno mi uwierzyć, żeby taki debilizm był możliwy:P

Nie no...kaszanka....<rotfl>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytując to miałem nadzieję na komentarze mądrzejsze od cytowanego tekstu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michaś, z całym szacunkiem,ale na głupote tylko głupotą odpowiedzieć można ;) Oczekiwałeś wywiazania sie dyskusji na temat gnuśnosci i zdegenerowania dzisiejszych nastolatek? Szkoda słow na to :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kaszanka - tak fuj :!: Kasza z krwią - fuj do kwadratu. A kasza z krwią (kaszanka) w... - (ful*fuj) do 16. potęgi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rada na przyszłość: nie czytać tekstów które podają ludzie z forum. W innym razie przychodzą pewne przykrości.

Nie lubię takich rzeczy. jak dla mnie jest to szczyt czystej głupoty... eh... niestety wiele sie słyszy o głupotach jakie robią ludzie.dowidzenia państwu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kaszanka - tak fuj :!: Kasza z krwią - fuj do kwadratu. A kasza z krwią (kaszanka) w... - (ful*fuj) do 16. potęgi.
jakaś anatomiczna niechęć? ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Yy,ta dziewczyna wkłada jedzonko nie do tego otworu co trzeba...

A to autentyk serio?

Nie chce się wierzyć żeby coś takiego wydrukowali.

Ale,ale,jest nowa ustawa o wychowaniu młodzieży (jeszcze nie weszła w życie,ale pewnie kwestia czasu) i będzie cenzura.Wszytskie Bravo,Popcorn i tym podobne umrą śmiercią naturalną,albo bedą musiały złagodzić trochę wizerunek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe...wiesz, może autentyk. Jak usłyszycie historię z parówką podczas zabaw na obozie, to możecie być pewni że autentyk...miałem szczęście być na nim :D Temat nie umarł do końca turnusu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Hehe...wiesz, może autentyk. Jak usłyszycie historię z parówką podczas zabaw na obozie, to możecie być pewni że autentyk...miałem szczęście być na nim :D Temat nie umarł do końca turnusu :D

Smacznego więc.

Już pewnie po kolacji-parówki z musztardą i chlebem?

Pozdro

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe ile radości dało mi kolejne przeczytanie tego textu :) ładnie naściemniała :)a z parówką to co było ? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ale,ale,jest nowa ustawa o wychowaniu młodzieży (jeszcze nie weszła w życie,ale pewnie kwestia czasu) i będzie cenzura.Wszytskie Bravo,Popcorn i tym podobne umrą śmiercią naturalną,albo bedą musiały złagodzić trochę wizerunek.

No to rzeczywiście fajnie... podobno tak samo mają upaść Clicki, Playe itd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
hehe ile radości dało mi kolejne przeczytanie tego textu :) ładnie naściemniała :)a z parówką to co było ? :P

A jak myślisz? Pękła jak Titanic :D Ale ciężko powiedzięć jak było naprawdę, bo rzecz jasna plotka za plotką i każdy niby miał rację. Fakt był jeden ale wersji co i jak tysiące :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może ten jej tekst nie pochodzi z bravo tylko wygrał konkurs na opowiadanie science-fiction.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko przez Marcina! Biedna dziewczyna... <lol2>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nadzieję,że to nie skrzywi Marcina na resztę życia

;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kaszanka hmmm poradzę dziewczynie "podgotować i wsadzić" hahahaha :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi