mac 0 Napisano 10 Maj 2004 Próby połączenia zabierają całą wieczność. Po pomyślnym nawiązaniu połączenia nigdy nie można mieć pewności, kiedy połączenie zostanie zerwane. Nigdy nie ma pewności, czy kolejna próba połączenia skończy się pomyślnie. Liczba parametrów potrzebnych do uruchomienia różnych modeli wprawia z zakłopotanie nawet najbardziej wytrawnych znawców tematu. Każdy model ma niepowtarzalny zestaw reguł i parametrów koniecznych do nawiązania połączenia. Standardy użytkowania zmieniają się bardzo często. Prędkość komunikacji również. Zawsze są bardziej zainteresowane komunikacją z kimś (czymś) takim jak one same. Kiedy już zaczną ze sobą gadać, trwa to w nieskończoność. Wydanie bezpośredniego polecenia nigdy nie skutkuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Slaughter 0 Napisano 10 Maj 2004 hoho niech to przeczyta jakaś feministka to potobie normalnie mac ja na twoim miejsu uważał bym na feministki ( w ramach pomocy mały opis feministki : takie rude i stare ) :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Slaughter 0 Napisano 10 Maj 2004 hehe no ale tak ogólnie bardzio ciekwe porównanie no i oczywiście trafne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
mac 0 Napisano 11 Maj 2004 ja mam tego więcej, ale z tych właśnie względów tego tu nie opublikuje/skseruje . Jeśli któs chce więcej prosze o kontakt na gg a podam linka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Slaughter 0 Napisano 11 Maj 2004 może i msz racie poco ściagac sobie na głowe stado feministek .... to znaczy chciałem powiedzieć grupe kobiet :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 12 Maj 2004 Jako gorliwy feminista protestuję przeciw tego typu żartom! :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
mac 0 Napisano 12 Maj 2004 Michasiek na szczęście jesteś jedyny i do większości Ci brakuje ...troche Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Napisano 13 Maj 2004 Trochę sporo... Modem, umcia umcia... buu. Protestuję przeciw zmuszaniu ludzi do siedznia na modemie (i co gorsza, ograniczaniu się w czasie). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Joyce 0 Napisano 14 Maj 2004 Hehe..mozemy podjąc mała polemike;) Kurs przysposobienia do życia w społeczeństwie dla mężczyzn - szkolenie otwarte Tematy zajęć: 1.Jak pracować nad własnym ograniczeniem umysłowym 2.Dlaczego nie ma nic złego w dawaniu kwiatów 3.Ty też możesz siedzieć obok kierowcy (i to cichutko) 4.I ty możesz prasować 5.Zadbaj o piękno swoich stóp - jak obcinać sobie paznokcie 6.Jak się napełnia kostkarkę (lub woreczki) do lodu - z pokazem slajdów 7.Zalety oddawania zepsutych urządzeń elektrycznych do punktu napraw - Ty a elektryczność 8.Nowocześni rodzice: zadanie, które nie kończy się na stosunku 9.Szkoła przetrwania I - smażenie jajka sadzonego 10.Szkoła przetrwania II - mycie podłogi w łazience 11.Przyznanie się do niewiedzy nie jest ostateczną klęską 12.Ty: słaba płeć 13.Powody dla których zakłada się nową rolkę papieru w toalecie gdy poprzednia się skończyła (ze slajdami i przykładami) 14.Techniki walki ze snem po stosunku 15.Techniki relaksacyjne i sposoby zaśnięcia mimo że by się chciało... 16.Jak opuszczać deskę klozetową - krok po kroku 17.Pilot od telewizora - jak walczyć z uzależnieniem 18.Jak pozbyć się chęci wyglądania młodziej niż własny syn - triki i propozycje 19.Cel możliwy do osiągnięcia - jak ograniczyć spożycie alkoholu 20.Dlaczego nie należy odkrywać kołdry po puszczeniu bąka 21.Prawdziwi mężczyźni też pytają przechodniów o drogę gdy się zgubią 22.Twoja odzież (I) - jak składać spodnie. Zastosowanie wieszaka 23.Twoja odzież (II) - do czego służy szafa 24.Twoja odzież (III) - użycie kosza na brudną bieliznę 25.Pralka. Wielka nieznajoma 26.Krzesło i jego nieprawidłowe wykorzystanie jako wieszaka na ubrania 27.Czy można trafiać do sedesu? ćwiczenia w grupach 28.ćwiczenia nadgarstków - opróżnianie popielniczki 29.Rozwój zdolności motorycznych - mycie wnętrza garnka zmywakiem i płynem do naczyń 30.Wanna pełna włosów (czyli co należy zrobić po kąpieli) 31.Dolegliwości nocne i bezsenność, czyli dlaczego nie opłaca się jeść herbatników w łóżku 32.Jak rozmawiać z partnerką bez podnoszenia głosu Uwaga: Do jednej grupy przyjmowanych będzie maksymalnie 10 osób ze względu na trudną tematykę i doświadczenie, że osobom chcącym zaliczyć kurs prowadzący muszą udzielać korepetycji w celu przyswojenia materiału. Tak na marginesie, to jestem antyfeministką, ale nie byłąbym sobą, gdbym się nie odgryzła:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 14 Maj 2004 1.Jak pracować nad własnym ograniczeniem umysłowym - to chyba jednak z kursu dla kobiet? :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Joyce 0 Napisano 15 Maj 2004 Buhehe, Michasiu, radzę zwrócić szczególna uwagę na punkty 11 i 12:-P Przy okazji, punkt 4 też stanowi nie lada wyzwanie...ale na to musisz być gotowy:-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 15 Maj 2004 Buhehe, Michasiu, radzę zwrócić szczególna uwagę na punkty 11 i 12:-P Przy okazji, punkt 4 też stanowi nie lada wyzwanie...ale na to musisz być gotowy:-P te punkty także... prasować umiem bardz dobrze. To, żę mężczyźni jakichś prac nie wykonują nie oznacza, że nie są do tego zdolni (bo są ogólnie zdolniejsi od kobiet )... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Joyce 0 Napisano 15 Maj 2004 Oo, widze, że nie przyłożyłeś sie do punktu 11go:P Michasiu mój drogi...nie łudź sie...Już Churchill stwierdził "Mężczyźni rządzą światem, a nimi - kobiety";) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 15 Maj 2004 Oo, widze, że nie przyłożyłeś sie do punktu 11go:PMichasiu mój drogi...nie łudź sie...Już Churchill stwierdził "Mężczyźni rządzą światem, a nimi - kobiety";) Cała ludzkość udowadnia, że - czy to z woli ogółu czy poprzez tyranię - jednostkami rządzącymi zostają te najgłupsze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Joyce 0 Napisano 15 Maj 2004 Hmm....ja powiedziałabym, że jeszcze głupsze sa te jednostki, które owych imbecylów do władzy dopuszczają Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 17 Maj 2004 Hmm....ja powiedziałabym, że jeszcze głupsze sa te jednostki, które owych imbecylów do władzy dopuszczają Odpowiedź naciągana jak guma od majtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Joyce 0 Napisano 17 Maj 2004 Buhehhe, kiepski docinek, postaraj sie bardziej, bo jeszcze sie nie boje :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 17 Maj 2004 Buhehhe, kiepski docinek, postaraj sie bardziej, bo jeszcze sie nie boje :-PA czemu miałabyś się bać? Nie należę do tych, co podbudowują swe ego i poczucie męskości zastraszniem i biciem kobiet... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Napisano 18 Maj 2004 Michaś jest szarmancki i nie uderzy kobiety (w prawy policzek). Dafi (nie mam pojęcia, jak się to pisze) już przygotowywuje się do ciosu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dulcynea 0 Napisano 1 Lipiec 2004 Haha, ale smieszne z tym modemem;]. Trzeba pamiętać że nie wszystkie takie są. :-P Najwyżej ja tak stwierdzam spoglądając w lustro,jakoś nie widzę podobieństwa do przedmiotu martwego. Albo mam poprostu złe lustro.Drugie,czyli kurs bardziej mi sie podoba :wink: Dla miłośników mężczyzn, mam coś ciekawego. Czyli jak go sobie wyhodować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Daniel 0 Napisano 24 Sierpień 2004 Masz rację, nie wszystkie;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi