Dacik 0 Napisano 12 Marzec 2004 Ja... Tak właśnie ja... Dacik... pozwiliłem sobie założyć ten temat dla zaspokojenia własnych (i nie tylko [FenomenMały ]) potrzeb omówienia ważniejszych wydarzeń mających miejsce w piłkarskim światku. Możemy o muzyce, to i o sporcie będziemy rozmawiać. Zapraszam wszystkich do dzielenia się z nami informacjami, wrażeniami oraz opiniami na temat piłki nożnej i wszystkim co z nią związane. Ja na wstępie chciałem zapytać co sądzicie o losowaniach par ćwierćfinału Ligi Mistrzów. Przypominam: FC Porto - Olympique Lyon Real Madryt - AS Monaco Chelsea Londyn - Arsenal Londyn AC Milan - Deportivo La Coruna Zapraszam do dyskusji! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Napisano 12 Marzec 2004 Niestety, na piłce nożnej specjalnie się nie znam, więc może wstrzymam się od wszelakich komentarzy.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 12 Marzec 2004 No i jeszcze mi Legia z Odrą wygrała! Boże!! Widzisz i nie grzmisz?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Napisano 12 Marzec 2004 To jest totalny kataklizm Nienawidzę Legii, Odrę jakoś trawię Jak jeszcze Katowice przegrają z Grodziskiem to zwątpię. Szczęście, że Ruch pauzuje w 2. lidze (bo nie przegra ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
FenomenMaly 0 Napisano 13 Marzec 2004 Bardzo się ciesze ze Dacik poparł moją incjatywe i założył tak ciekawy temat jakim jest piłka nożna, jestem przekonany ze będzie tu odbywała się WOJNA NA SŁOWA bo oczywiscie nikt nie zaprzeczy ze WISŁA KRAKOWSKA NAJLEPSZA DRUŻYNA POLSKA PANUJE!!!! A co do Legii to oglądałem mecz jak to legia w 5 min. dostała prezent od sędziego i to ustawiło cały mecz!!Odra starała się podjąć walke, ale zabrakło chyba wiary w siebie bo mieli parę naprawde dobrych okazji do strzelenia gola!!Grali ładnie z klepki niektóre akcje mozna by określic że były na Europejskim poziomie, No ale cuż począć tak to się dzieje w piłce, Legia też pokazała ładny football!!na szczególną uwagę zasługuje Marek Saganowski który zagrał naprawdę dobre spotkanie :twisted: mam nadzieje ze Odra w nastepnej kolejce pokaże na co ją stać!! A dzisiaj Wisełka!!! Myślę że będzie pogrom!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
FenomenMaly 0 Napisano 13 Marzec 2004 Szkoda troszke Dacik że nie dodałeś ankiety np. kto zostanie mistrzem Polski 2003/2004 na pewno cieszyłą by się powodzeniem, ale i tak się ciesze!! A pary: 1.FC Porto - Olympique Lyon 2.Real Madryt - AS Monaco 3.Chelsea Londyn - Arsenal Londyn 4.AC Milan - Deportivo La Coruna Los w tym roku spłatał nam ładnego figla!! Są dwie pary wg. mnie zabójcze : Tzn. spotkały się zespoły angielskie BARDZO SILNE mozna by ich nawet nazwać faworytami no i real który będzie miał naprawdę ciężką przeprawe z Monaco No i jeszcze do tego doszła para Milan- Deportivo w której to dla mnie faworytem 100% jest Milan i tym sposobem Milan znajdzie się w Finale LM bo potem moze trafić albo na "Bezgwiezdne" Porto i słaby Olympique No ale zobaczymy moze moje typy będą błędne i faworyci poraz kolejny dają du** Pozdrawiam TS WISŁA!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 14 Marzec 2004 Wisełka... no dobra... wygrała... ale Amica? Bez przesadyzmów!! Mój kochany Górnik nie grał... a miałem jechać na ten mecz ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
FenomenMaly 0 Napisano 14 Marzec 2004 A czemu KSG nie grało?? No Wisełka troszke to wymęczyła, ale nawet nieźle zagrał Mijailović i Edno w koncówce się rozkręcił!!no Amica pokazała na co ją stać!!Jak By nie było maja aspirację!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 14 Marzec 2004 Górnik nie grał, bo w zabrzy nadal panuje zima zła... i zasypała nam stadion ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
FenomenMaly 0 Napisano 14 Marzec 2004 Hehe no takie sa niestety realia Polskich stadionow, mamy tylko dwa z ogrzewana murawa!!tzn. Wisly i Groclinu!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 14 Marzec 2004 i RKMu... pewnie już nie działa ale jest pod murawą w Rybcu ogrzewanie... Z czasów PRLu, ale jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 15 Marzec 2004 Takie samo jak na RKM jest też w... nie uwieżycie, ale na prawdę K.S. Górnik 23 Czerwionka ma podgrzewaną murawę... Nie działa.... (jak na RKM), ale jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
FenomenMaly 0 Napisano 15 Marzec 2004 hahah no chciałbym widzieć ten system pewnie mpodłączyli się do reaktorów z elektowni hahah nie no wątek jest dobry całkiem całkiem!!No a co do RKM'u 9wprawdzie to formu Piłki Nożnej) to moim zdaniem Witaj I ligo ;(, bo z takim składem to ewentualnie z Wandą Kraków moga wygrac i to jeszcze jak toruń pożyczy nam maszyny haha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 15 Marzec 2004 Nasz Żurawski jest w elicie europejskich napastników. W 14 meczach strzelił 14 bramek... wyprzedzają go tylko napastnicy pokroju Ronaldo, Henry'ego czy Szewczenki... Nieźle... Ale i tak Zabrze Panuje :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
FenomenMaly 0 Napisano 15 Marzec 2004 Jak by nie bylo Zurawski jest najlepszym polskim zawodnikiem !! i Chyba nikt temu nie zaprzeczy!! a KSG, hehe no jak by to rzec, zespol ze slaska!!szacunek za to!! WISLA PANY!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 16 Marzec 2004 A Mila miał wypadek samochodowy... Zapłacił mandacik, a kierowca i pasażer i kierowca peugeota, w którego notabene Mila czołowo uderzył są w szpitalu... hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
FenomenMaly 0 Napisano 16 Marzec 2004 a co powiecie na sytuacje panującą w Liverpool'u??Bo ja na miejscu naszego irzika dawno bym się stamtąd wyniósł to jush chyba nie ma najmniejszego sensu, nawet Dudek wie ze Kirklanda promuje się na bramkarza nr 1 na wyspach, a po drugie liverpool zapacił grube pieniądze za niego więc chyba chca aby ta inwestycja im się zwróciła!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Napisano 17 Marzec 2004 Dacik, skończysz Ty mnie prowakować tym ciągłym wychwalaniem Górnika?? :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
FenomenMaly 0 Napisano 17 Marzec 2004 Heh no rzeczywsice denerujące <lol>WISŁA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 17 Marzec 2004 Nie... jeżeli bym skończył... to by oznaczało, że nie jestem prawdziwym fanem tego klubu... Proszę przeczytać pierwszy wers mojej sygnaturki... jeszcze jakieś pytania? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
FenomenMaly 0 Napisano 17 Marzec 2004 No taaak no ale i tak Wisełka rządzi więc luzzz jak bedzie grało KSG z wisłą to się to zakonczy sprtową rywalizacją plus pare bujek ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
FenomenMaly 0 Napisano 21 Marzec 2004 No i Wisełka powiększa przewage!!! Wprawdzie zwycięstwo skromne ;p 2-1 ale zawsze zwyciestwo no i Żuraw 15 bramke w eznonie strzelił A górnik hmm no bez komentarza.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Napisano 21 Marzec 2004 Jestem za - j**** żaboli!! :twisted: Ruch, Ruch, HKS!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 25 Marzec 2004 Samuelu... z całym szacunkiem... ale co ten Twój Ruch pokazuje... w której oni są lidze? Heheh... Ale nie o tym chciałem mówić... Jak skomentujecie wyniki ćwierćfinału LM?? Real z Monaco (przyp. 4-2 dla Realu)? No cóż... można się tego było spodziewiać... tym bardziej, że Real panuje!! Chelsea z Arsenalem (przyp. 1-1)? Ostra rywalizacja na boisku, ale za dużo strat... nic więcej nie powiem... Porto z Lyonem (przyp. 2-0 dla Porto)? Świetny mecz... tyle walki, tyle serca piłkarze obu drużyn włożyli w to spotkanie... wspaniale się oglądało... Milan z Deportivo (przyp. 4-1 dla Milanu)? Ładne bramki, dopre spotkanie Kaki... i rozczarowanie, jakie przynieśli mi obrońcy Deportivo... a mówią o nich, że są to najlepsi obrońcy w Primera Division... Prognozy: Monaco - Real ... Nie chciałbym typować wyniku, ale Real raczej przejdzie... Arsenal - Chelsea ... 2-1 dla Arsenalu Lyon - Porto ... 1-2 dla Porto Deportivo - Milan ... 2-3 dla Milanu A jak Wy typujecie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi