Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre

deutro

Użytkownicy
  • Zawartość

    2
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Zawartość dodana przez deutro

  1. pozostale sterowniki sprawdzajac w menadrzeze sa ok. bez bledu. system zaaktualizowany... (wrecz doczytalem gdzies ze niektore aktualizacje zamiast pomagac w stabilnosci sys. kieruja go ku zachwianiu, nie mam takiej aktualizacji ktora moze tak robic sprawdzalem) probowalem odtwarzac filmy w IE... to samo...100%
  2. witam. polegam juz po prostu wzgledem mojego problemu . przeryte google i moje pomysly na temat tego o czym wlasnie teraz powiem: Mianowicie mam problem z procesorem tzn. ogladajac filmy na yt .. procesor rosnie do 100% ..po formacie takze nic nie dal. kombinowalem z ... javą, flashem, kodekami, sterownikami grafiki.... a takze z ramami czy czasem nie sa nadpalone... sprawdzalem temperature procesora dysku...wszystko wydaje sie ok reasumujac do podstawowych parametrów.... prog. w autostarcie wylaczalem..procesy takze w menadzeze....nic nic nic! problem ten objawia sie szczegolnie na filmach z strony You Tube... czasem takze sie zdarzy (sporadycznie) iz zatnie sie podczas ogladania na zwyklym odtwarzaczu nie korzystajac z internetu ..typu: media player classic... System: Windows 7 32bity Ultimate Procesor: AMD athlon 64 Processor 3200+ 2.01 GHz Ram 2 GB karta Graficzna: GeForce 8600 Gts Dysk : 160Gb kodeki jakie posiadam : K-Lite pack 9.6.5 (full) Sterowniki grafiki: Nvidia (dobrane ze strony producenta wedlug specyfikacji karty-aktualizow z gory dzieki za pomoc... mam nadzieje ze owa bedzie...bo rece rozkladam. pozdrawiam zalacznik temperatury podzespolow a takze procesow. i temperatury podczas ogladania filmu na yt
×
×
  • Dodaj nową pozycję...