Geo 9 Napisano 25 Luty 2004 Firma Telewest Broadband - dostawca internetu w Wielkiej Brytanii - testuje właśnie system pozwalający na przesyłanie zapachu! Tak - zapachu. Smrodzik przez Internet - brzmi intrygująco, aczkolwiek bardzo interesująco. Ciekawe na jakiej zasadzie miałoby to działać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Slaughter 0 Napisano 21 Kwiecień 2004 hmm osobiście uważam że powinno się zabronić badań tego typu. hehe pomyślcie zo się stanie jak zrobią zapach i przesyłanie rzeczy przez internet?? przeciez to nas wykończy bedziemy siedzieć, umierać, jeść przy komputerze a co najgorsze przez komputer to bedzie całkowita zagłada ludzka. Pozatym z tad jest już krok od Cybernetycznego sexu który był już poruszany w wielu czasopismach (oczywiście kolorowych) to bedzie naprawde tragedia. Więc ja osobiście uważam to nie za chlube naszego postępu technicznego a za coś co moze włąsnie doprowadzić do tego ze nibędzie miał kto zbierac z tego tytułu oklasków:D:D no chyba ze jakaś bakteria przezyje to co stac się moze z tym światem. wiem ze troche masakralnie to przedstawiam no ale tzreba wybiegać daleko w przyszłość Więc Geo zostaw ty te śmierdziuch w spokoju:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Napisano 10 Maj 2004 Może coś w tym jest... nie wiem - tak czy siak na przyszłość nie mamy zbyt wielkiego wpływu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
tygrysek 0 Napisano 10 Maj 2004 ale takie urządzenie do generowania zapachu już można od jakiegoś czasu u japońców (chyba) kupić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dulcynea 0 Napisano 1 Lipiec 2004 Jak to świat. Niezwykłe rzeczy się dzieją. A zwłaszcza u Japończyków ( jakieś peleryny niewidki, zwierzęcy tłumacz, mądre ubranie). No cóż,jeżeli dobrze myślę,że o takie przesyłanie zapachów chodzi, to takie coś przysłuży się najbardziej kobietom, ponieważ my słyniemy jako wielbicielki różnych zapachów. I takie coś może przysłużyć się sprzedaży rpzez internet pierwszych miłosnych eliksirów( dla niewiedzących,perfumy). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi