Sammy-s 0 Napisano 26 Luty 2004 ¬le z Tobą - sam ze sobą konwersujesz :mrgreen: Odezwij się do mnie na gg, bo otrzymuję informacje, że mnie szykanujesz - chciałbym to jak najszybciej wyjaśnić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 26 Luty 2004 Słabiutko mój rekord to 417m Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 26 Luty 2004 Nie wierzysz?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jiker 0 Napisano 26 Luty 2004 postanowilem wyzerowac swoj licznik - moj rekord wynosi 98 z groszami edit: nie rozumiem tej gry, przez co uwazam ja za kompletnie debilna i powodujaca trwaly uraz w miejscu intymnym, czytaj: gdzie banan kwitnie na wiosne . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 27 Luty 2004 Fajna gra, ale deluxe ski jumping wymiata Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jiker 0 Napisano 27 Luty 2004 Czytaj: Jiker nie umie grać brawo, wygral pan zwiedlego banana ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jiker 0 Napisano 28 Luty 2004 Nagrode? Oczekuj pan kuriera . Co do muzyki - zawsze mozna wlaczyc winampa/foobara, zaznaczyc kawalek The Who, Van Halen'a, Jimi'ego Hendrix'a lub AC-DC i grac, grac, grac (oczywiscie jesli potrafi sie to robic;)). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 28 Luty 2004 A mi na modemie tnie się nieprzeciętnie i nieubłaganie. Ja chcę Neostradę :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jiker 0 Napisano 28 Luty 2004 Wolę się nawet nie domyślać jak brzmiałby Van Halen zmiksowany z tym umpa umpa... akurat ja mam ten komfort, ze gdy wlacze ktorys z odtwarzaczy muzyki, to w tle nie ma zadnych innych dzwiekow (taka blokada ;>). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 4 Marzec 2004 akurat ja mam ten komfort, ze gdy wlacze ktorys z odtwarzaczy muzyki, to w tle nie ma zadnych innych dzwiekow (taka blokada ;>). Jakiś Ty mądrutki!! Brawo!! A co do gry... mój "rekord" w porównaniu z Waszymi to nic, ale zawsze warto podzielić się z Wami wrażeniami oraz osiągami w grze. Otóż mój wyżej wspomniany rekord wynosi 388m . Wrażenia?? No cóż... ciekawa, początkowo wciągająća gra, jednak szybko się nudzi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jiker 0 Napisano 4 Marzec 2004 Jakiś Ty mądrutki!! Brawo!! ach, popadlem w samouwielbienie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 4 Marzec 2004 No ja myśle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lidzik 0 Napisano 3 Grudzień 2004 tak na marginesie to neostrada jest beznadziejna !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PUMAzPILY 0 Napisano 3 Grudzień 2004 tak na marginesie to neostrada jest beznadziejna !!! Tak ze skromnością spytam: O czym piszesz :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
numuki 0 Napisano 7 Styczeń 2008 A poza graniem w gry komputerowe o skokach, zdarza wam się czasem typować skoki narciarskie? Kursy na niektórych zawodników są według mnie bardzo dobre, a Małysz potrafi mimo wszystko zaskoczyć mimo, że zwykle nie jest faworytem. Dlatego na skokach można wbrew pozorom sporo zarobić. pozdro n. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Napisano 7 Styczeń 2008 A poza graniem w gry komputerowe o skokach, zdarza wam się czasem typować skoki narciarskie? Kursy na niektórych zawodników są według mnie bardzo dobre, a Małysz potrafi mimo wszystko zaskoczyć mimo, że zwykle nie jest faworytem. Dlatego na skokach można wbrew pozorom sporo zarobić. pozdro n. no tak tylko ciężko jest przewidzieć np; że Schlierenzauer nie wejdz do 30 dlatego jest to prosty zarobek ale w teorii Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach