Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
srekal34

Painkiller-co myślicie?

Co my¶licie o Painkillerze?  

5 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co my¶licie o Painkillerze?

• Kolejny Polski badziew typu Chrome
      0
    • Ta gra ma szans? na sukces, to ¶wiatowa czo?ówka
      6
    • ¦redni tytu?, jednak jak na polskie realia bardzo dobry
      6

Rekomendowane odpowiedzi

No właśnie, co myślicie o nowej produkcji Adriana Chmielarza? legendy polskiej sceny growej, porównywanego do Johna Carmacka. To w końcu on za psie pieniadze zrobił produkcje na światowym poziomie, jak Starmageddon, czy reflux. Teraz, gdy ma pieniądze i dobry engine, moze zrobić cudo. Na zachodzie o tym wiedzą i dlatego Painkiller jest w pierwszej 10 najbardziej oczekiwanych tytułów tego roku.... :) co myślicie o tej produkcji? Ktoś już grał w Alphę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie wiem co mam myślieć... bo nie gram w ogóle od prawie roku... wiem że pomyślicie że nie jestem zdrowym 16sto latkiem skoro nie gram... ale tak samo móią o palaczach w tym wieku:]

Ale wracając do gry... to po tym co napisał srekal... Twórcy gry powinni odbalić mu działkę za reklamę:P Zapowiada isę interesująco... ale ja zasiąde do mego "rumaka" dopiero wtedy gdy wyjdzie 2 częśc mafii... czyli raczej nigdy:] Więc nie zrecenzuję tej gry... sorry:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bow: szmira i prowodyr kolejnych tatuazy w postaci blizn na rekach i twarzy od noża - tak jak kiedys przy "grze" Chrome - slowem szkoda nerwow na ten shit.......a niby zabojca bolu.........

Wow: a co ty mozesz wiedziec o tej gierce?! malo kto wie!! ale zgodnie z moim przeczuciem (niezawodnym w tej materii) Painkiller to moze byc "to" - czyli ultra_wygrzebista_wdechowo_trans_turbo_i_na_glanc_wypucowana giera...........czekam...........z niecierpliwoscia of'coz!!!!!!!

BowWow: Nie wiem co o tym myśleć. Nie widziałem nawet trailera. To co udało mi się przeczytać w parafialnych nie może mi pomóc w wyrobieniu sobie jakiejś jednej opinii........mogę tylko czekać na jakąś wersję demo, albo rzetelne sprawozdanie...........no a w ostateczności mooooooogę poczekać do ukazania się pełnej wersji.

Aha informujcie na bieżąco jakby z gierą coś ruszyło! W końcu od tego jest ta strona!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to trza było czytać! W newsie o Stalkerze była też mowa o alphie Painkillera. I co ciekawe, obydwie te alphy zrobiły większe wrażenie od wcześniejszych wycieków, czyli HL2 i Doom3. Stalker grafiką, a Painkiller klimatem

zgadnij....---->Nie bądź takie pewny, Mafia 2 jest już zapowiedziana:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...:::>srekal34<:::...

Bow: to wszystko wina tego idioty ->Wow<- do niego miej żale.....

Wow: @!#!@$ !!!!! Painkiller nie jest mi znany, Stalker TAK - ale TYLKO trailer.......

BowWow: Hmmmm......... owszem ale czekam na jakieś porządne sprawozdanie, opis wrażeń, charakterystykę, recenzję, konwencję oniryczną, kompozycję czy genezę.............napisałeś, że wersja alpha już jest, ale primo: co mi to daje - że gra jest fajna!?!?! balerino: nie ściągnę tej wersji, ani żadnej innej bo mam modem...... konstantino: nie będę szperał po innych serwisach bo chcę wam dać szansę.....i wystawić Cię na próbę - jeśli od samego słowa Painkiller krew nie pójdzie mi uszami (w pozytywnym znaczeniu) to nie przejdziesz próby.............dlatego zrób mi tu porządną.......yyyy........recenzję? nie wiem, wybierz sobie - ma być git.

Wow: trzeba zaznaczyć, że Wielka Jedność nie doczytala ze pod newsem o Stalkerze jest tez wspomniany Painkiller - czyli jakas informacja JEST!!!..............ale o tym sza!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OK, dam sprawozdanie z Alhy, ale dopiero jak ją ściągnę-a to koło poniedziałku:( ach ten mój provider...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ściągam właśnie alphę, ściągam - mam 30% - czekajcie cierpliwie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja po tym co widziałem i słyszałem sadze, że Paintkiller ma znaczne szanse na odniesie znaczacego sukcesu na swiecie (bo w polske i tak nie ma z kim rywalizowac :P).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i jesteśmy po premierze....

Wydaje mi się, że jednak nie jest to hit, jakiego oczekiwaliśmy :(

Grę kupiłem, jednak szybko sie ona nudzi :(

Na początku jest super, później już jednak coraz gorzej.... Wszystko opiszę w recenzji, która niebawem na łamach serwisu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ooo, fajnie zę będzie recka :D a kiedy można się jej spodziewać? Zastanawiam się nad kupnem, wszak 20 zł to nie fortuna...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeszedłem całą....owszem, widziałem lepsze gry, ale ta jest zdecydowanie najlepsza z polskich! polecam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Recenzja powinna być jutro, maksimum pojutrze....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napewno mogła by być lepsza ale ta niejest zła :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Super gra i bardzo trudna, kupilem Black Edition za 19,99 na DVD, sprobujcie przejsc odrazu na najtrudniejszym odblokowanym poziomie, masakra.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejny Polski badziew typu Chrome - tyle wam powiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Painkiller jest kozakiem.Najlepsza polska jak narazie gra na rynku polecam B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...