Geo 9 Napisano 8 Luty 2005 Kilka osób pytało mnie, jak ustawić avatar, aby był widoczny na forum. Procedura jest nieco inna - a wszystko z uwagi na zwiększenie bezpieczeństwa. Avatar wybiera się w dziale Moje PC Centre. Możecie wybrać jeden z tych, które udostępniliśmy lub wysłać własny. Wysoce zalecane jest, aby avatar miał maksymalny, możliwy rozmiar (tj. 100x100 px). Gdy wybierzecie obrazek, wchodzicie do ustawień profilu na Forum PC Centre. Tam wystarczy kliknąć na przycisk synchronizacji ustawień. Gotowe :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 1 Sierpień 2005 ot cały knif Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 4 Sierpień 2005 Nom, ale całą procedurę trzeba koniecznie uprościć... Żeby tak dobę dało się rozciągnąć do 48 godzin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 25 Styczeń 2006 Tak tylko odświeże stary wątek, nie ma już problemów z avatarami, przynajmniej ja nie mam Czas na lekką modernizację mojego avataru Ahh ta Elisha :* Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach