Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
darek_dade

Artykuły w sieci - dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

P.S. Oczywiście wysyłasz potwierdzenia publikacji tych artykułów, o których informacje dostałeś na maila :?:

:shock: :shock: :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe. Lubię zaskakiwać ludzi :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od jakiegoś czasu odpoczywam w najpiękniejszym mieście w Polsce - Krakowie, i dlatego nie zamieszczam linków - niestety nie mieszkam w krk ;) jak tylko wróce do Nysy to znowu zostaniecie zasypani linkami :D

PS. Chciałem wam złożyć życzenia 14 lutego, ale niestety pcc.pl mi nie wchodziło... dopiero kilka dni temu rozmawiałem z geo, który uświadomił mi, że jest nowy adres - pcc.nsf.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam z mojego miasteczka - Nysy :D nie zawitam tu na długo (ide sie szykować na koncert Rammsteina w spodku), ale jutro postaram sie coś zamieścić... dzisiaj dałem linki do tego, co mi leżało na skrzynce e-mail.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widze, że serwis ma nowy adres i wszystko idzie świetnie :) Mam nadzieję, że nie tęskniliście za mną :D:D:D 3mta sie :D życze przyjemnego czytania artykułów ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki :]

A jak koncert się udał :?: (osobiście nie lubie Rammsteina, ale co tam :D)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koncert był zajebi$sty, co tu dużo mówić :wink: Zagrali Ohne dich z Apocaliptycą :D ogólnie odjazd był.

PS. Łeeee... adresy stron z artami poszły... wirus mi pożarł :( muszę sobie odnowić do piątku, aby zdążyć z artami : szkoła goni... eh...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha. Nieładnie :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wirus? To pewnie Robert próbował (zgodnie z obietnicą) zniszczyć sieć w naszej szkole i mu troche nie wyszło :P:P:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak. To na pewno on :) Robert to bardzo zawistny i słowny człowiek ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Aha. Nieładnie :(

Oj tam, dam rady :D będę w piątek po szkole siedział i grzebał w temacie o linkach :P doszukam sie wszystkich straconych serwisów :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Musimy jeszcze na GG jedną rzecz omówić. Odezwij się, jak będziesz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm... tajne porachunki... mafia i jej macki :twisted: <borsuk tańczy>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No własśnie, dokładnie tak ;) Muszę poszukać, czy w Mirandzie dałoby się dodać tę emotkę :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...