kwojtyra 0 Napisano 3 Grudzień 2004 No to ja gdzieś w środe wrzucę swoje screeny bo mam jeszcze zbyt słaby wóz :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BIGger 0 Napisano 25 Styczeń 2005 kwojtyra - Alez ten czas do srody sie ciągnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BIGger 0 Napisano 27 Styczeń 2005 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 28 Styczeń 2005 Baardzo ładny nissan, jak pierwszy raz spojrzałem to skojarzył mi się z żabą... Mitsubishi tez przyjemne, ale dobrałbym inne kolorki. A lincoln chyba gorzej wygląda od mojego hummera PS Wpadłem na dobry pomysł, jak robim skriny samochodom to wcześniej wyłączajmy w opcjach graficznych odblaski. Unikniemy wtedy takich sytuacji jak na 2 skrinie z nissanem- połowy samochodu nie widać... PS2 Jak uda mi się dostac na uniwersytet Toronto na prawo to kupię sobie focusa i go ztuninguje tak, że hoho i będe zapodawał zdjęcia a nie screeny :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BIGger 0 Napisano 28 Styczeń 2005 Co Ty sie tak na tego Focusa uparl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 28 Styczeń 2005 A no bo focus jest najfajniejsiejszy, widzieliscie juz najnowsza wersje focusa 2? Kurczaki w ameryce polnocnej jeszcze sobie poczekam na premiere... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BIGger 0 Napisano 28 Styczeń 2005 Ja widzialem w jakiejs gazecie ;-) Kup sobie Focusa 2 i go odbajeruj ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 28 Styczeń 2005 mniam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SPAZ 0 Napisano 18 Styczeń 2006 spider man carA oto moja prezentacja hummera spidermana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 18 Styczeń 2006 Yyyy...a jak my mamy zobaczyć coś co jest na twoim HDD ?? Wrzuć fotki na serwer. Choćby www.imageshack.us i daj nam link. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Napisano 18 Styczeń 2006 Yyyy...a jak my mamy zobaczyć coś co jest na twoim HDD ?? może uzywa IE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SPAZ 0 Napisano 18 Styczeń 2006 (edytowane) dałbym wam to jak kolwiek ale te obrazki mają po 5MG Edytowane 19 Styczeń 2006 przez SPAZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dex 2 Napisano 18 Styczeń 2006 mamy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gangez 0 Napisano 29 Styczeń 2006 ja mazdą nawalam osiąga jakieś 280 oczywiście 10 gwiazdek:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hildek 0 Napisano 30 Kwiecień 2006 Jak ja znajde swój wóz to sie pochwale niektórzy z was maja fajne woziki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach