astera_brighton 0 Napisano 28 Październik 2004 pozdrowienia dla kornela i krystiana z brighton fajnie bylo poczytac wasza cala dlugasna rozmwoe,od poczatku znajomosci:) smieszne no nic spadam pozdrowionka jeszcze raz i pa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Napisano 30 Październik 2004 Krystiana :?: Chyba nie jestem w temacie :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
lidzik 0 Napisano 3 Grudzień 2004 pozdrówka dla całego rybnika! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kornel 0 Napisano 3 Grudzień 2004 Moj brachol! Jaką naszą rozmowe czytaleś/-aś(u)? Ja też nie w temacie.... Ale pozdrówmy Rybnik! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
lidzik 0 Napisano 3 Grudzień 2004 dzieki za pozdrowionka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
lidzik 0 Napisano 3 Grudzień 2004 pozdrawiam warszawe! :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
festynka 0 Napisano 5 Grudzień 2004 nasza dluuuuuuuugasna rozmowe-haha:) nawet nie wiem kiedy moja zdolna siostra to napisala:) pozdrowionka dla wszystkich forumowiczow......mniej i bardziej nerwowych:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi