Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Piotrek-77

Sprzedam płytę główną MERCURY KOB KT266 FSX

Rekomendowane odpowiedzi

sprzedam płytę główną MERCURY KOB KT266 FSX pod athlona + instrukcja + płytka ze steownikami, socket A, chipset VIA 8233, 5X PCI +1XAGP, DDR 200/266, AC '97. Sprawna w 100%, modernizuję sprzęt więc się jej pozbywam. Co do ceny to nie jestem zbyt skonkretyzowany. Napiszcie ile moze byc warta. (mój nr gg 1114528)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jestes pewien ze tylko50. Mi sie wydaje ze jest warta moze z 80-90zl. tak mi sie wydaje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ile lat ma ta płyta główna?? podejrzewam ze jest dość stara (ma agpx1) więc gf1 to jest max co można nia wsadzić chyba. Ale rzeczywiście gdzieś z 60-70 zł jest warta ale ani grosza więcej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dla niedowiarkow pisze ze na tej plycie chodzi geeforce 2 64 mb, i mysle ze mozna by bylo wlazyc jeszcze szybsza. a plyta ma 1 rok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
dla niedowiarkow pisze ze na tej plycie chodzi geeforce 2 64 mb, i mysle ze mozna by bylo wlazyc jeszcze szybsza. a plyta ma 1 rok

Wsadzić wsadzisz, ale transfer i tak będzie AGP x1 i co to za chodzenie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie znam sie zbyt na sprzecie i z tym 1xAGP to mi brat podyktowal. zajrzalem do instrukcji plytki a tam stoi 4xAGP. mysle ze niektorych usatysfakcjonowalem. no i czekam na oferty :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...