BIGger 0 Napisano 7 Październik 2004 Dzisiaj awansowalem na 486:D Co jest dalej, niech ktos mi poda cala hierarchie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
mac 0 Napisano 7 Październik 2004 Wystarczy troche poszukać i można to w pare sekund znaleźć na łamach naszego serwisu (a tak konkretnie dział informacje): http://www.pcc.pl/modules.php?name=Informa...geo=rozne-rangi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
BIGger 0 Napisano 7 Październik 2004 I co sie chwalisz :-P Ja poprostu jestem zbyt zajety zeby szukac po serwisie, a poza tym to od czego mam ludzi(czyt. Ciebie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
mac 0 Napisano 7 Październik 2004 Hyh, najpierw kozaczysz, a potem się dziwisz, że Cię na gg zlewam jak coś chcesz... oh BIGger, BIGger .... :-P :-P :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
BIGger 0 Napisano 7 Październik 2004 Ty mnie zlewasz? Hehehe To był tylko taki malutki żarcik - Takie poczucie humoru :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi