Tinek 0 Napisano 9 Wrzesień 2004 Po zmodernizowaniu swojego kompa poszedłem na zakupy "giercowe" chcąc zaopatrzyć się w grę Collin McRae. Stanąłem przed jedną z półek z pytaniem : Którą wersję kupić??? CMR 2 za 20zł, CMR 3 za 50 zł, czy CMR 4 za 100 zł ??? I tu pytanie do forumowiczów: czym, oprócz wymagań sprzętowych i ceny, różnią się te gry? Grywałem kiedyś w CMR 2 i mam ogólne pojęcie o grze, więc chętnie poznam porównanie następnych wersji do 2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 9 Wrzesień 2004 Oczywiście różnią się grafiką, enginem jazdy i w najnowszej odsłonie CMR'a samochodziki prowadzi się chyba najlepiej w porównaniu do "praprzodków" tej gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PUMAzPILY 0 Napisano 10 Wrzesień 2004 Oczywiście różnią się grafiką, enginem jazdy i w najnowszej odsłonie CMR'a samochodziki prowadzi się chyba najlepiej w porównaniu do "praprzodków" tej gry. poza tym ceną, wymaganiami (im wyższa wersja tym lepszego sprzętu będziesz potzrbował) autkami i zachowaniem auta. Jeżeli chodzi o samą rozgrywkę to cały czas ten sam system (a ściślej mówiąc te same tournamnety itp.)ścigania się Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 10 Wrzesień 2004 czym, oprócz wymagań sprzętowych i ceny, różnią się te gry? ceną, wymaganiami hmm... :-P enginem jazdy i w najnowszej odsłonie CMR'a samochodziki prowadzi się chyba najlepiej autkami i zachowaniem auta Nie mam pytań Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 10 Wrzesień 2004 Ja jeszcze dodam, że różnią się wymaganiammi, ceną, fizyką jazdy i dostępnymi pojazdami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PUMAzPILY 0 Napisano 13 Wrzesień 2004 Ja jeszcze dodam, że różnią się wymaganiammi, ceną, fizyką jazdy i dostępnymi pojazdami I z mojej strony zapotrzebowaniem na RAM i procesor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SPAZ 0 Napisano 1 Lipiec 2006 ZDECYDOWANIE 4 , W 3 DZIWNIE SIE PROWADZI, W 2 SŁABA GRAFA CZYLI ZOSTAJE 4:p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 5 Lipiec 2006 ZDECYDOWANIE 4 , W 3 DZIWNIE SIE PROWADZI, W 2 SŁABA GRAFA CZYLI ZOSTAJE 4:p <{POST_SNAPBACK}> Spaz, nie krzycz. Bardzo podobała mi się część 3. Czwarta już tak nie wciągnęła. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hildek 0 Napisano 5 Lipiec 2006 A ja lubie colina 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach