Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
darek_dade

Kupno komputera

Rekomendowane odpowiedzi

Przede mna stoi obowiazek kupna komputera. Ulozylem juz konfiguracje jednak chcialbym uslyszec wasze opinie na jej temat. Jakoze przenioslem sie do kanady gdzie ceny sa stosunkowo nizsze niz w polsce to daje link do internetowego sklepu www.canadacomputers.com dla porownania

A 64 3000+ 239$

GigabyteK8VT800 PRO 130$

Corsair 512/400 118$

ATI Radeon 9800 PRO 128 mb 313$ (troche drogo juz w polsce jest taniej :/)

LIte on cdrw 35$

Maxtor 120 gb 108$

buda najtansza/najwieksza 50$

thermaltake 420W lub Enermax 350W za 60$

Prosze takze o pomoc przy wyborze 17-calowego monitora LCD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jakoze przenioslem sie do kanady gdzie ceny sa stosunkowo nizsze niz w polsce

Poświęcenie na maxa. Kolejna emigracja - może kiedyś się spotkamy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy sprzęt będzisz kręcił, nie wiem jaki teraz masz konfig. Jak z chłodzeniem do procka bo nie widze, czy już razem będzie w zestawie?

P.S.

Ceny niektórych podzespołów są warte uwagi, może planujesz jakiś przyjadz do Polski...? Ja zbieram na cooler ThermalRight SP-97 / Limited Edition także z miłej chęci bym kupił taniej... 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Cobra takze mam nadzieje ze sie zobaczymy (ja wiem czy to takie wielkie poswiecenie...)

2. Do Polski przyjedzam na swieta

3. Chlodzenie boxowe, athlony 64 slabo sie podkrecaja, kiedy bede mial nadmiar pieniedzy to kupie zalmana AlCu i wtedy sie pobawie.

4. Ceny wszystkich podzespolow sa warte uwagi 8) Ceny sa o 20-40% nizsze niz w Polsce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz co, nie wiem jak to działa w Kanadzie, ale u mnie na emigracji w Wielkiej Brytanii szukam sobie wszystkich podzespołów do mojego kompa na https://homefree.eu/en . Po prostu obczaiłem, że tam jest najtaniej, a do tego mają bardzo duży wybór. A wiesz, że często można prawie że nieśmiganą używkę dostać w cenie połowy nówki. Więc chyba warto, tak mi się wydaję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Na czasie zamierzam wymienić komputer planuje go sobie złożyć. Jaki procesor i płytę główną byście polecili komputer też w wolnych chwilach chce używać do gier ??

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój kumpel ostatnio kupił telefon za 3500 złoty. Jak mi to powiedział to się go zapytałem po co mu jest taki komputer potrzebny.

serwisproduktowapple.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...