srekal34 0 Napisano 6 Styczeń 2004 Jak zapewne zauważyliście większość newsów jest moich:) W związku z tym mam dwa pytania: 1. Czy coś sie wam w nich nie podoba? Jeśli tak, to co? Liczę na konstruktywną krytykę... 2. Czy czujecie niedosyt w ich ilości? Pisać więcej? Czy tylko selekcjonować te najlepsze? W związku z tym, pytam sie czy pisać też newsy o tematach mniej ciekawych? PS. Postaram się pisać newsy jak najszybciej, ale czasem mam szkołę długo..wiec nie denerwujcie się jak newsy się trochę spóźnią, tak do koło 16... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BowWow 1 Napisano 6 Styczeń 2004 Bow: moje wnikliwe oko stwierdza poprawę w pisowni Twojej....... Wow: ............i języku władaniu...........oko to jednak ubolewa nad faktem..........jednym...... Bow: ..........mowa tu o małej ilości newsów - i braku screenów w tych newsach......... Wow: .............a chętnie rzuciłbym moim wnikliwym okiem na screeny z alphy Painkillera czy Stalkera.............. Bow: .............poza tym takie posty wygladaja "ubogo" - sam text tak "po spartansku"............. Wow: .......bym rzekł. BowWow: Pewne nowinki, które Tobie mogą wydawać się nieciekawe, dla innych będą wręcz bardzo istotne i niezwykle interesujące. Daj czytelnikom (i czytelniczkom :wink: ) stwierdzić, czy są one ciekawe, czy nie...........Aha, przydałaby Ci się pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
srekal34 0 Napisano 7 Styczeń 2004 Od dzisiaj newsy będą z obrazkami...dużo obrazków bedzie...klient nasz pan:) Dzięki, ze zauważyłeś poprawę pisowni. A co do ilości...to starałem się selekcjonować newsy..dlatego jest ich tak mało.. od dziś będę pisał wszystkie nowinki:) więc bedzie ich duzo... Na newsy czekajcie do około 19...wtedy będą już wszystkie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BowWow 1 Napisano 7 Styczeń 2004 BowWow: CHA! TO SIę NAZYWA SIŁA 3 (trzech) GŁOSÓW...... TAK WPŁYN·ć NA SREKALA TO NIE LADA GRADKA............!!!!!! Bow: ..........nie wiedzialem ze mam taki dar przekonywania...... 8) Wow: .......to nie dar przekonywania flemingu......tylko Srekal idzie ci na reke...........masz cufa ze ci postu nie wyrzucil w ogole...... Bow: ........tak gdzie mi idze na reke?! jakos nie widze zeby mi na reke wszedl...........moze na noge mi wszedl? ..............czekaj zaraz sprawdze.......... WowBow: dziwnym nie jest.......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krymen 0 Napisano 7 Styczeń 2004 A ja myślę, że newsów jest wystarczająco dużo. moim zadaniem obrazki to nie jest goopi pomysł BowWow. Czasami myślisz . Ale jak narazie widzę, że większość newsów pisze Srekal. W takim razie po co inni newsmani. Srekal tu odwala kupę dobrej roboty i chwała mu za to!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BowWow 1 Napisano 8 Styczeń 2004 Bow: NIKT nie umniejsza pracowitości i zasług imć Srekala.........ale jesli mamy mu dowalic jeszcze roboty (niby wiecej postow) to dlaczego nie mialby sobie zatrudnic pomocnika.............. Wow: ...............Waść Srekal nawet by na tym zyskał w chwale - wszak mialby pod soba Mrowke ktora przyjmowałaby czesc obowiazkow - Srekal bylby bossem i......... kto wie............ moze po pewnym czasie zalozyłby Mafię i zostal Ojcem Chrzestnym......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
srekal34 0 Napisano 8 Styczeń 2004 Póki co wolę pisać tak, jak to jest teraz(czyli więskzość sam). Lubię się sprawdzać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kwinto14 0 Napisano 8 Styczeń 2004 Wydaje mi się że newsy srekala34 są bardzo dobre. Może odpowiedź niezbyt wyczerpująca ale wystarczająca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
srekal34 0 Napisano 8 Styczeń 2004 sorki ze dziś tylko 2 newsy, ale jestem jakiś taki strasznie rozbity i nie mam siły na więcej. Za to w weekend obiecuję to naprawić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 10 Styczeń 2004 Wpisanie informacji nt. Silent hilla 4 i resident evila ileśtam jako newsa w dziale Gry Przygodowe uważam za karygodne niedopatrzenie i jako fan gatunku domagam się satysfakcji Nie rob tego wiecej - ogolnie jest tak sobie - musisz sie mniej rozdrabniac i bardziej starac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
srekal34 0 Napisano 12 Styczeń 2004 Dzięki michasiek za słowa otuchy...ale w ten weekend zdaję sobie sprawę ze nawaliłem, ale niestety miałem mało czasu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 30 Styczeń 2004 Fakt... stara się... Newsów mało nie jest, ale nie ma ich też aż tak dużo, ażeby chwalić Srekala... Jeszcze nam popadnia w samozadufanie i co będzie?? ... Obrazki nie są mi, aż tak potrzebne. Ja mam tylko jedną uwagę... staraj się zwracać uwagę jak piszesz... News znajduje się na stronie głównej, prawdopodobnie najczęściej odsłanianej spośród wszytkich stron i podstron serwisu... Niektóre newsy są tak jakby pisane... trochę niegramatycznie... Sory za szczerość, ale sam prosiłeś o opinię na tematy twoich "prac"... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
srekal34 0 Napisano 30 Styczeń 2004 No i masz rację. Dopiero się uczę. W życiu nie pisałem nigdy newsów, a nauczyciele nie sa zbyt wymagający... No i ciągle obiecuję sobie, ze będę więcje newsów pisal, ale coś mi ciągle to postanowienie nie wychodzi... Może w ferie wpadnę w rytm i już go potem bedę utrzymywał? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 31 Styczeń 2004 Czego i ja Tobie życzę! Powodzenia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 3 Luty 2004 No cóż... jako, że też pisuję newsiki, powinniście mieć możliwość "zjechania" i mnie... Tyle, że ja nie zrobię Wam tej przyjemności i nie założę nowego tematu, gdzie moglibyście to uczynić . Jeżeli jednak bardzo chcecie powiedzieć parę cierpkich (bądz też miłych ) słów na mój temat bądz na temat mojej pracy w serwisie to takowy nie założę nowego tematu, gdzie (...) powinniście mieć możliwość "zjechania" mnie temat sobie załóżcie... Tylko wtedy gdy uznancie to za stosowne :twisted: :!: Po co zaśmiecać forum postami dotyczącymi mnie :oops: :?: P.S. Wiem... i tak nie uniknę krytyki! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 3 Luty 2004 Wyrobicie się bez obaw. Ja też nie piszę cudowienie, ale co tam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 4 Luty 2004 Twoje newsy są przede wszystkim zbyt krótkie i zbyt mało rozbudowane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
srekal34 0 Napisano 4 Luty 2004 sammy- nie napisałes o kogo ci chodzi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 4 Luty 2004 dokładnie tak - chodzi mi o Dacika Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 4 Luty 2004 No... nareszcie!! Dzięki Sammy... będę się starał... A reszta nic? Wszystko się podoba? Niemożliwe! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jiker 0 Napisano 4 Luty 2004 mi sie Twoje njusy w ogole nie podobaja. Sa takie jakies dziwne, rzeklbym bezplciowe, pisane dla slepcow. Byle tak dalej! ;]]]] a tak na serio: nie jest zle (zobaczymy czy bedzie Ci sie chcialo je pisac po miesiacu;)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
srekal34 0 Napisano 4 Luty 2004 a co myśliccie o moich newsach-poprawiłem się w stosunku do tego co było wcześniej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tygrysek 0 Napisano 5 Luty 2004 mi brakuje kilka rzeczy... przede wszystkim źródeł. Newsy z powietrza? I czasem zdarzają się nietrafne teksty jak np. "że pamięci RIMM były niewypałami". I na ogół te newsy nie informują o wszystkim o czym powinny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 5 Luty 2004 Tygrysie, czy jak wolisz Tygrysku... decyzja o podawaniu źródła chyba nie należy do nas (redaktorów), a do Geo (admina). Jeżeli podawanie źródła zostanie uznane za stosowne, wtedy z pewnością zostaniemy o tym poinformowani. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 5 Luty 2004 Na wstępie: Wypowiedź Michasiek'a na szczęście nie dotyczny mnie !! Srekalu, bo do Ciebie kierowany był ten post. Musisz zwracać szczególną uwagę na gramatykę. 3maj sie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach