Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
BowWow

Kącik schizofrenika - wstęp dla normalnych inaczej i innych

Czy uważasz, że Bow, Wow i BowWow to schizofrenicy?  

1. 1. Czy uwa?asz, ?e Bow, Wow i BowWow to schizofrenicy?

• Tak! My¶l?, ?e to pe?noprawni schizole.
      5
    • Tylko BowWow.....ale lata mi to ko?o d... - jest git
      2
    • Nie! Gdzie tam - to Ich Troje.
      2
    • Nie s±dz?....ju? pr?dzej ukryta rodzinka sodomitów.
      0
    • Suma pól kwadratu trójk±tnego równa jest 0.
      0
    • Lubi? ciastka.
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Widze Łukaszu że wyciagasz troszke zbyt daleko idące wnioski!!Bo fakt faktem że Hip-Hop jest dla mnie muzyką nr. 1 ale nie wiem co to ma wspólnego z tym co pisałem... w każdym razie nie ważne Ja uważam ze każdy z Nas ma prawo słuchac czego dusza zapragnie trzeba być tolerancyjnym.. a Ty widze masz z tym mały kłopot spróbuj to zmienić a poza tym ja nikogo i nigdy nei namawiałem do słuchania Hh to jest wasza osobista sprawa ja tego słucham i bardzo mi się to podoba, nawiazują jeszcze do hasał które dziś padło w klasie mianowicie:"Dziewczyno jak wino uderzasz do głowy <hahaha>"nie ważne anwet kto to powiedział bo to nie jest tematem mojego wywodu chciałem to krótko teraz skomentować, w każdej mojej wypowiedzi na temat HH podkreślam fakt że jest dużo HH który jest komercyjny i nawet dla mnie wielkim chłamem, ale uraza to artystów którzy robią doskonały hip-hop, a jest niewiele takich którzy są dobrzy a więc nei czepiajcie się słów HH debila Mezo tylko posłuchajcie Fenomen'a, K.A.S.T.A.'y Grammatika i oczywiście Paktofoniki!!pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BowWoW!

Jezeli jest nas juz dwoch, to cos musi znaczyc!

Geo sie zgodzi pierwszy, sam caly czas wrzeszczy, ze mamy szukac redaktorow...

Teraz tylko czekam na chec wypelnienia przez Ciebie ankiety i zaczynasz pisac!

Tak wlasciwie, jesli ktos inny czuje sie na silach i chce zostac redaktorem naszego serwisu to prosze o kontakt, moze byc wiadomosc prywatna - dogadamy szczegoly.

pozdrawiam!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się Michale z Tobą w pełni mam nadzieje ze Hip-Hop nie będzie jedynym tematem naszych rozmów a jak jush to jest specjalnie założony osobny temat i tam zapraszam POZDRO 600

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...