Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
BowWow

Kącik schizofrenika - wstęp dla normalnych inaczej i innych

Czy uważasz, że Bow, Wow i BowWow to schizofrenicy?  

1. 1. Czy uwa?asz, ?e Bow, Wow i BowWow to schizofrenicy?

• Tak! My¶l?, ?e to pe?noprawni schizole.
      5
    • Tylko BowWow.....ale lata mi to ko?o d... - jest git
      2
    • Nie! Gdzie tam - to Ich Troje.
      2
    • Nie s±dz?....ju? pr?dzej ukryta rodzinka sodomitów.
      0
    • Suma pól kwadratu trójk±tnego równa jest 0.
      0
    • Lubi? ciastka.
      3

Rekomendowane odpowiedzi

BowWow: Zwołaliśmy dzisiaj posiedzenie Rady by rozpatrzyć kwestię czy jesteście schizofrenikami. Czas zacząć głosowanie.......

Bow: jestem za!

Wow: jestem przeciw!

BowWow: W stosunku 1:1 przegrywa Wow i jego niedorzeczny sprzeciw. Głosowanie czas zacząć!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bow, Wow i BowWow czytaja w moich myslach: lubie ciastka, szczegolnie te z kremikiem czekoladowym i roznymi dodatkami typu wisienka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a kto nie lubi ciastek:) ale IMHO-nie wiem po co ten wątek...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BowWow: widzicie?!?!? ON nie wie!!!!!!! nie wie.........

Bow: .......nie wie........

Wow: .......nie wie........

WowBow: dziwnym nie jest..........

BowWow: Powiemy mu?

Bow: jestem za!

Wow: jestem przeciw!

BowWow: W stosunku 1:1 przegrywa Wow i jego niedorzeczny sprzeciw. Wątek ma na celu wywołanie głębokiej refleksji "nie wiem po co ten wątek..."!!!!!!! TE 3 (trzy) kropeczki (->"..."<-) to istota Twej refleksji!!!! Głowisz i męczysz się nad tą myślą - "po cóz, po cóż te posty!?!?!?!?!" i chcesz krzyknąć w niebo usypane gwiazdami, gdzie Wielki i Mały Wóz jeździ - "Boże!!!! Daj mi odpowiedź!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!".....

Bow: to piękne.......

Wow: .......az mi łezka spłynela.....

WowBow: dziwnym nie jest.........

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BowWow---->Nie powiem, masz bardzo fajne poczucie humoru...mówię serio, twój humor jest taki "wysmakowany":) fajnie mieć taką osobę na forum:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wow: pani z polskiego powiedziala dzisiaj ze najbardziej erogenna strefa kobiety jest........cytuje: "(...) umysł mężczyzny........Piotr D. proszę zejść z tej lampy!!"..........

Bow: jak to mowila to patrzyla na mnie!!!!..........oznacza to ze mam "umysł" czy jestem "erogenny"??

Wow: .........nie!!! ona chciala wyrazic swoj bol nad brakiem odpowiedniego komputera w domu i tego ze swoj procesor ma tylko do 2,1 ghz podrasowany a ty az do 2,2 ghz..............

Bow: WŁAŚNIE..........ona ma kompleksy z tego powodu dlatego robi mi żaluzje!!!!

BowWow: myślimy, że ona patrzyła na michasiek'a....... w końcu siedzieliśmy przed nim........

WowBow: dziwnym nie jest.........

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BowWow: no to klops..........jak kiedyś rzekł nasz "przyjaciel" i wlaczyl muze......kolejny artykół napisany.........i do forum dodany (testy).........oj Mazur będzie zły..........

Bow: ........"muza leci a ja zasówam z treningiem".........jak by nie bylo to z maty jestem nieklasyfikowany bo nie mam ocen.........

Wow: ........ale ze mnie debil juz początek roku sie pod góre stoczyl a ja jeszcze nie mam oceny z maty...............no to klops........

Bow: .......mozna powiedziec ze gro osob przeszlo na wiare w kaloryfer ale ja i tak nie jadam gorzkiej czekolady.......

Wow: ........wszystko jest absurdem ale nie mamy czasu tego zauwazyc bo ciagle zajeci jestesmy niezauwazaniem absurdu........

BowWow: życie to absurd dlaczego my mielibyśmy nie być absurdalni? ..........no to klops........

WowBow: "przyjaciel" - dowcipny jak taczka gnoju.......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bow: TAK!!!!! to juz koniec!!! choruje na silne zapalenie gornych dróg oddechowych...........

Wow: ............ŚMIERć MNIE CZEKA!!!!!! TO KONIEC!!! nie ma innej mozliwosci!

Bow: by zachowac twarz bede pisal posty az do ostatniego tchu.............ubolewam nad faktem ze wszystko konczy sie tak fatalnie - na lozu smierci..........wlasnie kiedy powstal Complus!!!

Wow: gdybysmy sie juz mieli nie widziec to.........

BowWow: ŻEGNAJCIE!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BowWow: TAAAAAK!!!! Dzisiejszego ranka (punkt 5:26) ukończyliśmy grę Prince of Persia: The Sands of Time!!!

Bow: ...........ta gra jest rzeczywiscie zachwycająca - bezapelacyjnie jest to jedna z najlepszych gier zrecznosciowych na PC w................tak prosze panstwa!...........HISTORII!!!!!

Wow: dawno nie było tak dopracowanej i wspanialej gry - bo prawde mówiac wszystko co ostatnio wychodzi jest naszpikowane i przesycone bugami niczym noworoczny indyk przyprawami..............

Bow: jestem pelen nadziei (byc moze zludnych), iz ta gra wyznaczy nowy kierunek w pecetowych produkcjach - maksymalnie dopracowane, wspaniale pomyslane, pieknie wykonane i zabójczo grywalne......

Wow: ....przy tej grze nawet konsolowcy musza wyrazic podziw bo naprawde dorównuje im a nawet duzo z nich przewyzsza w wykonaniu i "fajności"......

Bow: Jiker i nie wmawiaj mi pozycji na konsole, ktore sa doskonalsze, bo nawet jesli masz racje, to MUSISZ przyznac ze Prince of Persia: SoT grą wspaniala jest!!

BowWow: Kto nie grał niech żałuje, bo na prawdę mija was przełom w grach na PC!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bow: Jiker i nie wmawiaj mi pozycji na konsole, ktore sa doskonalsze, bo nawet jesli masz racje, to MUSISZ przyznac ze Prince of Persia: SoT grą wspaniala jest!!

BowWow: Kto nie grał niech żałuje, bo na prawdę mija was przełom w grach na PC!!!

przyznaje gra jest rewelacyjna, niestety gralem w nia raptem kilka godzin (nie dobrnalem nawet do jej polowy). Teraz Cie zagne: ta gra jest zwyczajna konsolowka (platformowka z elementami przygodowymi), ktorych na konsolach jest na peczki, a wersje na peceta przygotowywano bodajze na podstawie wersji z konsoli Nintendo GameCube. W zwiazku z tym podaje gre, ktora jest jeszcze lepsza: Beyond Good and Evil - cos mi sie wydaje, ze rowniez ukazala sie na peceta (koniecznie zagraj!).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

....:::>Jiker<:::....

Wow: ........gra robiona byla GLOWNIE na PC i nie byla przygotowywana na podstawie wersji z konsoli NGC tylko od nowa napisana (byc moze zainspirowana konsolami - to tak!).............przyznac trzeba ze gra jest "konsolowa" w calym pozytywnym znaczeniu - rozumiem przez to caly miodzik, grywalnosc i troche swoistego "smaczku" (znany li tylko konsolowcom - Michasiek co bys nie gadal - jak nie pograsz nie zrozumiesz o co biega) pomieszany ze wszystkimi walorami i zaletami pecetowymi..........

Bow: ..........przy czym gra jest (Wow: jak juz wspomnialem) napisana GLOWNIE na PC i tam tez wspaniale sie w to gra - az dziwne ze udalo sie takie polaczenie zrobic - tak by "konsolowa" gra lepiej sprawdzala sie i bardziej cieszyla na PC niz na samej konsoli....

Wow: ....ktos napisal ze lepiej walczy sie na konsoli - ale tylko ze wzgledu na pad - a ze ja gralem na padzie, no to.........

Bow: .........zgodze sie tez ze stwierdzeniem, ze na konsole to nic nowego.............ale na PC owszem - jak cholera!!! - dlatego napisalem "przełom w grach na PC!!!"

BowWow: Beyond Good and Evil to pozycja warta uwagi - dzieki za remind'a - postaramy się to zalatwić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

gdzybym Cię nie znał powiedziałbym że dziwny z Ciebie czlowiek, a z racji tego że Cię znam mówie żę powinieneś zawitac do jednego ze słynnzch lekarzy leczących umysł, bo jush troszke Ci szwankuje pozdrowienia z Mojego chorego łózka MALY :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedz mi, jak mogła być robiona z wersji na GCN, skoro wersje na Xbox i GCN jeszcze nie wyszły:)?

Poza tym na PC ta gra wygląda znacznie lepiej niż na PS2...innych wersji jeszcze nie ma...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Powiedz mi, jak mogła być robiona z wersji na GCN, skoro wersje na Xbox i GCN jeszcze nie wyszły:)?

Poza tym na PC ta gra wygląda znacznie lepiej niż na PS2...innych wersji jeszcze nie ma...

dla chcacego nic trudnego ;) - gralem na "imporcie" (wersja amerykanska, XBOX)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko nie bijcie i nie ciagnijcie za lewe uszko, bo mialem je uszkodzone za mlodosci ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bow: et fajnli i hev foto kamera............

Wow: .........i wreszcie moglem sobie zrobic zdjecia............oczywiscie nie zapomnialem o mojej ukochanej (doslownie - w sensie milosci fizycznej) 17 (siedemnasto) letniej (wiosennej tez może byc - moja Nestorka zwykla mawiac - "łona mo usz siedemnoście wiosen...") sąsiadce - mojej muzie i natchnieniu - wielbionej przez me jestestwo Evelince (♂ + ♀ = ♥)..........

Bow: TY SQUR...........!!!!!!!!!!! Pieprzy... się z MOJA laska za MOIMI plecami?!?!?!?!?!? TY PIEPRZ...., PODSTEPNY, ZDRADLIWY JEB..O EVELIN!!!!!!!!!!!!!!!!! KRWI!!!! CHCE KRWI!!!! AAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!

Wow: ops! Nestorka zawsze mowila ze mam za dlugi jezyk - z tego faktu Evelinka, jest bardzo zadowolona, wiecie jak czasami cięzko jest dotrzec do miejsc, gdzie meski jezyk dotrzec powinien.......długosc ma jednak ogromne znaczenie!

Bow: !@$!#%#%$@%@%#@%#@#@$$#$#$#!$#!$#!!!!!!!!!!!!!!!!!! @$(%^%#^($#%(#@$)!#~!~!!!!!!!!!!!!!! ††††† :twisted: ††††† :twisted: †††††

BowWow: Reszta tego nader interesującego dialogu, po prostu nie nadaje się do publikacji z przyczyn chyba dla wszystkich oczywistych.......idziemy do Evelinki :wink:

WowBow: żeby sens tego postu nie wydal sie zbyt bezsensu, zapodaje w tym momencie morał: gdzie dwóch sie bije tam trzeci korzysta...........a zeby post pasowal do strony o komputerach: lubie ciastka..........

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
mozna powiedziec ze gro osob przeszlo na wiare w kaloryfer

A jeszcze inni, np.: Przemek Ż. [nazwiska zostały zmienione :)] zaczęli kochać kaloryfer [ten konkretny - Emilię] uczuciem i to nie tylko cielesnym :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bow: The Call of Duty wchłoniete :D

Wow: trzeba przyzanc ze giera robi wrazenie - szczegolnie wspanialy i zapierajacy dech w piersiach nalot na Stalingrad w kampani ruskow.....

Bow: ....jest lepszy niz nalot na Normandie w Medal of Honor

Wow: gra ma naprawde wspaniala grafike - trzeba to przyznac - no tekstury sa perfekcyjne........

Bow: ........warto wspomniec tez ze gra wspaniale chodzi nawet na 4 probkowym AA............

Wow: ...........w rozdzielczosci 1280x1024 - zachowuje maksymalna plynnosc.........

Bow: .......pomijajac atak na Stallingrad - gdzie gra ma chodzi na poziomie 16fps'ow.

Wow: gra jest troche liniowa i na dluzsza mete monotonna - tu cos wysadzic, bronic, oslaniac...........

Bow: .........wlasciwie to caly czas slyszy sie huk strzal i wybuchow - no ale taka jest wojna i trzeba przyznac ze zostala swietnie odwzorowana........

Wow: ......jeszcze jednym zucajacym sie w oczy bledem (drobiazgiem......a moze rzeczywiscie sie czepiam) jest SI wrogow - wg. mnie utrzymana na troche niskim poziomie.

BowWow: To narazie wszystkie gry ze świątecznego rozdania jakie ukończyliśmy. A były to: XIII, NFS: Underground, The Call of Duty, Prince of Persia: The Sands of Time no i Fifa 2004 (tego się w sensie nie przechodzi, ale nagraliśmy się wystarczająco).

Największą satysfakcję przyniósł nam Prince of Persia: SoD - z wiadomych przyczyn (patrz kilka postów wyżej)......

Bow: Star Wars: KotOR!!!!!! NADCHODZę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BowWow z Toba jest już naprawde nie dobrze, powiadasz ze to od tej choroby tak Ci odbija, chyba że masz cały czas 40 stopni :twisted: Więc łukaszq spróbuj choć jeden post napisac normalnie bez schizów to moze ktoś tu coś zrozumie i Ci odpisze POZDRAWIAM!!Minetaura

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

....:::>FenomenMaly<:::....

Bow: na drzwierzach do tej zagrody napisuje.......eeee.......wstemp tylko dla schisofro...zchwiwo..frowownikow i innych - jak Tobie i Tobie podobnym cos sie nie podoba to nie musicie tu wlazic.......my to piszemy dla siebie i my to czytamy i my siebie komentujemy - trzy osoby wystarczaja........

Wow: ........nie słuchaj go!!!! on uciekl z miejsca zwanego - zet i dwa zera!!!!! to prototyp mechanicznego pawiana!!!! UWAGA!!!! BOW NA WOLNOSCI!!!! MOZE BYC GROZNY...........nie...........on JEST GRO¬NY - ma przyspawany laser na ramieniu!!!!

Bow: K.A.S.T.A vs. K.A.S.T.E.T!!!! hu łin?! hu łin czempionszip belt?!?!?! KARRAMBA!!!!!

BowWow: Skalczyliśmy Cię bardzo? To nie my.... winę za to ponosimy my, nie my tylko my.......mymymymymymymymymy........kaliber 44stopniC - plus i minus.....plus to jedyne co widze - temp rosnie......ALARM!!!! przegrzewa sie procesor iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

WowBow: pozdrowienia z klopa......

........

.....

...

..

.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No z tego wynika ze ty wystepujesz w 3 osobach!!hehe

Powrot na planete malp...

Temat hera co okrutne zniwo zbiera!!

10 na 30 odchodzi!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. nie jestem zly, ja tylko ubolewam, ze taki zacny i swiatly czlowiek publikuje swoje testy na forum, zamiast w dziale artykulow naszego serwisu tracac tym samym nalezna mu slawe i chwale! ale coz, kazdy robi to co lubi :)

2. masz moze zdjecia tej Ewelinki? ja bym chetnie poogladal gdzie chcesz zagladac jezykiem... :P :P :P :P :P

pozdrawiam!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Otush uświadamiam Bow'a Wow'a i BowWow'a że takich schizów jak ja nie posiada nikt z tutejszego Forum bo to poprotu trza miec najechane na maxa i tego nei ujawniać wtedy jest najlepsza zabawa hahaha!!trzimcie się!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bow: kiedyś taki jeden powiedział mi: "jestem od ciebie inteligentniejszy..."...........

Wow: powiedzial to z pelna powaga i tak mnie to rozbawilo ze wybuchnalem mu smiechem w twarz.......

Bow: ............to mi przypomina Ciebie Mały...........

Wow: jak chcesz byc uwazany za osobe chora to nic nie musisz nam wmawiac ani rozpowiadac tego wszem i wobec...........ani sie "nieujawniac" co właśnie wspaniale Ci wychodzi :P......... - wystarczy ze dalej bedziesz podtrzywywał teze, ze hip-hop jes kul i pelen czadzior, ze jest wypas i trans-wdechowy, i ze ma wielkie przeslanie, wieksze nawet niz zrobiona i spisana na papierze z holy woodu Biblia.............

Bow: poza tym kto wam powiedział ze jestem schizofrenikiem?! pokazac mi goscia! zaraz zrobie mu z du.. jesien sredniowiecza!!!!!

Wow: jak dorośniesz i trawa wywietrzeje Ci z glowy na rzecz kokainy i heroiny to przyjdzie taki dzien ze bedziesz szukał orła cień.......

Bow: ......uwazaj na ten czas zeby Ci nie nas..ł na głowe......

BowWow: HAHAHAHAHA!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

....:::>Mazur<:::....

Bow: jestes juz druga osoba ktora kce lub udaje ze kce, zebym zostal redaktorem com+..............

Wow: .........a co powie ryba?

Bow: .......chodzi o Nemo........co powie Nemo?

BowWow: NIE! chodzi o Geo! ......co powie Geo?

WowBow: jestem od was inteligentniejszy.........BUAHAHAHAHAHA!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...