Tommy 6 Napisano 25 Luty 2006 Już 8 !!! Sikora rulez <{POST_SNAPBACK}> Jupi! Szkoda tylko, że tak późno się nasi za te medale zabrali... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 25 Luty 2006 No tak, ale super, Sikora górą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 25 Luty 2006 No tak, ale super, Sikora górą <{POST_SNAPBACK}> Nasz ziomek z Wodzisławia Kiedyś widziałem go jak po Rybniku na rolkach biegał i trenował Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 25 Luty 2006 Na rolkach biegał? Dobry jest, ja myślałem że na rolkach się jeździ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 25 Luty 2006 Na rolkach biegał? Dobry jest, ja myślałem że na rolkach się jeździ <{POST_SNAPBACK}> No tak, łap mnie za słowa, łap... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 25 Luty 2006 Oj obraź się od razu Cieszmy się że chociaż te dwa medale, szczerze mówiąc liczyłem na Sikore. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
DvD 0 Napisano 26 Luty 2006 Ja liczyłem na snowboardzistki i.... ehh, wszyscy wiemy jak zakończyły starty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 26 Luty 2006 No i zakończyły się XX Zimowe Igrzyska Olimpijskie. Może nie było to jakieś spektakularne wydarzenie o nadrzędnym priorytecie, jednak będzie mi czegoś brakowało teraz w tv... Bo wolę oglądać zmagania sportowe nawet w tych mniej popularnych dyscyplinach nie cieszących się wysoką oglądalnością, niż 8295 odcinek nudnego serialu... A np. taki finał hokeja na lodzie trzymał w dramaturgii do ostatniego gwizdka. Teraz to już historia, za 4 lata kolejne emocje... Ps. Topica zdecydowanie nie popieram, ale teraz to już nieuniknione - precz! Ale tylko na 4 lata Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Anek 0 Napisano 28 Luty 2006 No i zakończyły się XX Zimowe Igrzyska Olimpijskie. Może nie było to jakieś spektakularne wydarzenie o nadrzędnym priorytecie, jednak będzie mi czegoś brakowało teraz w tv... Bo wolę oglądać zmagania sportowe nawet w tych mniej popularnych dyscyplinach nie cieszących się wysoką oglądalnością, niż 8295 odcinek nudnego serialu... A np. taki finał hokeja na lodzie trzymał w dramaturgii do ostatniego gwizdka. Teraz to już historia, za 4 lata kolejne emocje... Ps. Topica zdecydowanie nie popieram, ale teraz to już nieuniknione - precz! Ale tylko na 4 lata <{POST_SNAPBACK}> Tommy,a letnie olimpiady lubisz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 1 Marzec 2006 Tommy,a letnie olimpiady lubisz? <{POST_SNAPBACK}> Oczywiście, że lubię! Jestem zwolennikiem sportu i każda tego typu imprezka jest przeze mnie oglądana z wielką przyjemnością. A teraz już powoli zacieram ręce na ostatnie mecze LM no i oczywiście MŚ w Niemczech Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Napisano 8 Marzec 2006 No tak, ale super, Sikora górą <{POST_SNAPBACK}> A dzisiaj piąty w biegu na 10 km w Pucharze Świata w Pokljuce . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Anek 0 Napisano 14 Marzec 2006 Poszło nam naprawdę nieźle jeśli chodzi o ilość medali. USA lub Niemcom i tak nie dorównamy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi