Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Daniel

Galeria screenów Windows Vista

Rekomendowane odpowiedzi

Nowy system pod względem graficznym zapowiada się niezwykle ciekawie. Szkoda tylko, że wiąże się to z bardzo dużymi wymaganiami sprzętowymi :( Mimo to myślę, że MS zrobił krok w dobrą stronę... :) Żeby tylko pozytywne wrażenia związane z wyglądem nowego systemu operacyjnego odzwierciedlały duże możliwości drzemiące w systemie... [Jakby nie było Microsoft w Windows Vista wykorzystał w pewnym stopniu "linuxowe" podejście do systemu operacyjnego, jako pakietu oprogramowania zbudowanego na bazie jądra. Z Linuxa zaczerpnięto też poniekąd pomysł na organizację plików. Ciekawe, czy w takim samym stopniu, jak ma to miejsce w przypadku Linuxa, można będzie dostosowywać system do własnych potrzeb...]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko ma ładne;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za pomocą pierwszego lepszego programu do zmiany wyglądu windowsa można XP przerobić na Viste. Mam nadzieje, że nadchodzący OS zaoferuje coś więcej niż tylko odświerzony wygląd (bo o rewolucji nie ma mowy...).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Za pomocą pierwszego lepszego programu do zmiany wyglądu windowsa można XP przerobić na Viste. Mam nadzieje, że nadchodzący OS zaoferuje coś więcej niż tylko odświerzony wygląd (bo o rewolucji nie ma mowy...).

Rzeczywiście, rewolucji na miarę przełomu pomiędzy Windowsem 3.11 a Windowsem 95, czy choćby Windowsem 2000 a Windowsem XP bym się nie spodziewał. Choć Windows Vista tak czy siak wniesie wiele ciekawych zmian ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... I pewnie będzie kosztować 600 zł:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba za OEM :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podejrzewam, że cena standardowej wersji OEM nie przekroczy 500 zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Więc nie będzie mnie na niego stać... :( zostane pewnie przy XP-ku chyba żę się okaże że ta Vista to jeden wielki postęp... :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do postępu - na razie nic nie zdradzę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...